Wenkbrauw-tips

Volg de trends van de wenkbrauwen voor 2016. De volle wenkbrauw is op z’n retour. Dit betekent niet dat we volop moeten gaan snoeien, maar een beetje meer middenmoot mag wel. Dus dunner en zachter. Hierover zijn overigens de meningen verdeeld. Wat wij belangrijker vinden en waar we bij Laurent Salon & Spa goed naar kijken is het gehele plaatje. Hoe is de vorm van het gezicht, wat is de wens van u als gast? Daarom hebben we wat wenkbrauw tips voor u opgesteld.

Wenkbrauwen zijn een belangrijk en bepalend onderdeel van het gezicht en geven het gezicht expressie. Alle reden dus, voor u om eens te vragen of u uw gezicht nog wat meer expressie kunt geven door uw wenkbrauwen te stylen.

Laat u  zich daarom eens vrijblijvend adviseren als u in de salon bent voor een kleur- en of knipbehandeling. Bij Laurent Salon & Spa kunnen we wenkbrauwen epileren of threaden en desgewenst kleuren we ze ook voor u. Wat is nu het verschil tussen die epileren en threaden? Met waxen kunnen alle haartjes, inclusief donshaartjes, worden verwijderd door middel van lycon wax. Ook kunnen er strakkere lijnen worden geëpileerd dan wanneer de haartjes één voor één worden verwijderd. Hierdoor krijg je een strakker resultaat. Wanneer men hars gebruik om haartjes te verwijderen kan de huid daar soms gevoelig op reageren.

Om u een idee te geven wat we aanbieden, klikt u dan hier eens voor een overzicht van alles wat we aanbieden op het gebied van wenkbrauwen.