de merken

de merken

De kunst en wetenschap van pure bloemen- en plantenextracten zijn de essentie van Aveda. Onze schoonheidsproducten omvatten de levenskracht van planten en pure essentiële oliën. Onze oplossingen en adviezen zijn zo sterk dat we ze Purescriptions noemen.

Gespecialiseerd in Hair Care bieden we nog andere producten op basis van planten – Skin Care, Body Care, Make-up, Pure-fume™, Aroma’s en Lifestyle – allemaal professioneel ontwikkeld, klinisch getest en vervaardigd met meeste respect voor de aarde. Ons professioneel netwerk – bijna 7000 salons en spa’s wereldwijd – delen deze toewijding. Sinds de oprichting van Aveda in 1978 zijn onze producten ontwikkeld met respect voor de aarde en in harmonie met het leven.

Aveda: connecting beauty, environment and well-being.

www.aveda.com

Good hair day is een Brits bedrijf dat in 2001 haar eerste styler lanceerde. Hierdoor creëerde zij een revolutie voor hoe vrouwen hun haar stylen. Dit was een professionele tool die voor salons was ontworpen maar ook gemakkelijk thuis gebruikt kon worden. ghd is de leider op het gebied van haarstyling, met een grote verscheidenheid aan producten waaronder: professionele borstels, stylingproducten, föhns en haarstylers.

Het merk heeft een grote schare celebrity fans zoals Alexa Chung, Danni Minoque en Blake Lively. Sinds april 2011 is Katy Perry het gezicht van ghd.

https://www.ghdhair.com/nl

Mooi haar begint bij een gezonde hoofdhuid, dit is het motto en de kerngedachte achter de producten van Mediceuticals. MEDICEUTICALS Laboratories, gevestigd in Fort Worth Texas USA, ontwikkelt en levert unieke dermatologische verzorgingsproducten die het haar en de hoofdhuid in een optimale conditie brengen en houden. Ook worden doeltreffende behandelmethoden aangeboden voor een breed scala aan specifieke haar- en hoofdhuidproblemen. Het productontwikkelingsproces bestaat uit jarenlange farmaceutische research, en is gevormd door uitgebreide klinische tests op werking en veiligheid. De producten zijn samengesteld uit natuurlijke, niet-agressieve ingrediënten en grondstoffen.

http://www.mediceuticals.eu

Bij Chokay wisten ze het meteen. Hun chocolade ging Chokay heten. Gewoon omdat het zegt wat zij willen zeggen, omdat de chocolade precies zo smaakt als het moet.

Chokay is gemaakt van duurzame cacao en waar mogelijk met biologische ingredienten. Allemaal OKAY dus. Aan de verpakkingen, de foto’s en de website van Chokay is vooral met vrienden gewerkt. Allemaal professionals maar eerst en vooral vrienden of vrienden van vrienden. Eigenlijk is dat de kern van het merk Chokay.

Het geloof en de inzet gecombineerd met de input van de mensen die net als Chokay openstaan voor een avontuur. Omdat Chokay wel echt goed nieuws is. Geen wereldnieuws maar gewoon ouderwets goed nieuws. Waar je vrolijk van wordt. Dat is Chokay. Een merk en product waar je blij van wordt. Overheerlijk, lekker bewust zonder suiker, met zoetstoffen uit een natuurlijke bron en respectvol voor planters, plukkers, inpakkers en alle andere die Chokay samen heel Okay maken.

http://www.chokay.nl

De Mason Pearson haarborstel is de Rolls Royce onder de haar borstels. Het stimuleert de bloedsomloop van de hoofdhuid, ontdoet het haar beter van stof en vuildeeltjes en zorgt voor een natuurlijke glans van het haar.

Een Mason Pearson borstel is zodanig ontworpen dat elke haar vanaf de hoofdhuid de behandeling ondergaat. Mason Pearson maakt de unieke rubberen kussen met de hand, met gebruik van originele technieken en zorgt voor een effectief en efficiënt borstelen. Het is vriendelijk in gebruik en masseert de hoofdhuid. Het cellulose handvat is met de hand gepolijst.

Mason Pearson heeft een eigen speciale nylon ontwikkeld en is er met zorg een selectie van natuurlijke haren gemaakt, om de beste combinatie te gebruiken voor elke borstel.

http://www.masonpearson.com

 

De huid wordt immers constant van binnenuit door bouwstoffen uit gezonde voeding vernieuwd en vormt daarbij een reflectie van het functioneren van ons lichaam. Gezonde en gevarieerde voeding, een goede stofwisseling met voldoende opnamecapaciteit van de darmen en een hoogwaardige bescherming vormen de voorwaarden voor een goede huidconditie en een mooie, gezonde en frisse huid.

De LavieSage voedingssupplementen zijn ontwikkeld om uw gezondheid, uw huid en uw vitaliteit te ondersteunen, te voeden en te verbeteren met wat de natuur te bieden heeft. Slechts natuurlijke en hoogwaardige voeding, aangevuld met slimme nutricosmetics, kunnen hiervoor zorgen. Omdat de producten vooral een zichtbare invloed hebben op de huidconditie, huidopbouw en -herstel, noemen we ze nutricosmetics.

Om precies te weten welke supplementen voor u het beste zijn organiseren wij speciale scan dagen. Hierbij wordt aan de binnenkant van uw bovenarm gemeten hoe de barriëre van de huid is en hoe het met collageenproductie gesteld is. Ook wordt het onderhuids bindweefsel bekeken.

http://www.laviesage.nl