salon & spa

salon & spa

Rust en ontspanning vormen belangrijke ingredienten van de Laurent formule. Elke specialist neemt uitgebreid de tijd. Dat begint al met een persoonlijk gesprek, een uitgebreide inventarisatie van je wensen, een analyse van het haar met daarop volgend een deskundig advies.

De professionele behandelingen in onze salon, in combinatie met de juiste verzorging vormen de basis voor een snel resultaat. Rust en ontspanning zit ook in de stijlvolle, serene ambiance van Laurent. In de aandacht voor details, in de weldadige geuren en de relaxte muziek. Laurent is onthaasten en genieten.

Maak meteen een afspraak

De salon

Welkom! Ben jij op zoek naar duurzaamheid, kwaliteit, fashion & beauty? Dan is Laurent de juiste match. We bieden je een totaalconcept waarbij schoonheid van binnen en buiten centraal staat. Met onze Hairstylisten en Coloristen en onze Spa- Beauty Therapist werken we naar een all-in-one beauty experience.

‘Invest in your hair, you wear it every day’!

De spa

De Spa van Laurent bevindt zich in de Middeleeuwse gewelven van het pand, een rijksmonument uit 1662. Een escape in de hectiek in ons dagelijks leven. De wortels van de spa liggen in de Ayurveda. Deze Indiaanse genezingstraditie is gebaseerd op het leven en de onderlinge verbondenheid van alle dingen.

Onze professionals zijn zeer ervaren allround beautyspecialisten waardoor je voor vrijwel iedere wens op het gebied van huidverzorging en verbetering bij ons terecht kunt. We zullen aan de hand van een intake een advies op maat geven om het maximale met jouw huid te behalen.