HAAROLIE

Heb jij al ervaring met haarolie opgedaan? Of heb je het nog niet aangedurfd omdat je bang bent dat je haar vet & slap wordt? Niets is minder waar!

Haarolie is het middel om het haar te beschermen en het gezonder, glanzender en sterker te maken, zonder dat het vet en slap wordt. Vooral als je geverfd, gebleekt of beschadigd haar hebt kun je je haar laten herstellen door de hydraterende werking van haarolie.

Ook kroezend en krullend haar heeft veel baat bij haarolie. Want wanneer krijg je kroezend en pluizig haar? Juist! Als het niet goed gehydrateerd is. Bij het gebruik van haarolie worden haarschubben afgesloten waardoor het haar langer mooi blijft en geen vocht verliest. En een bijkomend voordeel is dat je gezond haar veel beter kunt stylen dan wanneer het droog en stug aanvoelt.

Add some shine
Haarolie kun je het beste vanaf het midden van je haar tot in de punten doen om je haar te laten glanzen. Je zult zien dat je haar weer glans en elasticiteit terugkrijgt.

Overnight Treatment
Je kunt de haarolie ook s’avonds in je haar doen en hiermee gaan slapen (leg een handdoekje over je kussen om vette vlekken te voorkomen), laat het de hele nacht intrekken en was je haar de volgende ochtend met shampoo.

Ook kun je ervoor kiezen om niet de hele nacht met olie in je haar te slapen, maar gewoon een half uur voordat je je haar gaat wassen er olie in te doen. Dan wassen met shampoo en je zult direct verschil merken. Overigens kun je de olie ook goed op je hoofdhuid aan brengen, mocht je last hebben van een droge hoofdhuid.

Nutriplenish Multi-Use Hair Oil
Bij Laurent Salon & Spa adviseren we graag de Nutriplenish Multi-Use Hair Oil. Deze vegan olie bevat een geconcentreerde mix van 5 krachtige olien, zoals bijvoorbeeld kokos, avocado en argan. Het voedt, verzorgt en verzacht het haar. Het haar glanst mooier en is beter beschermd tegen schadelijke invloeden.

Ga naar de shop, voor de Multi-Use Hair Oil. Of vraag onze specialisten in de salon om een persoonlijk advies.