Breast Cancer Awareness Month

Vanaf 1 oktober is het weer de Breast Cancer Awareness Month. Een wereldwijde jaarlijkse campagne om het belang van borstbewustzijn, onderwijs en onderzoek te benadrukken.

Oktober
Bij Laurent zetten we ons graag als team in voor goede doelen. De hele maand oktober zullen we een Limited Edition special Hand Relief aanbieden. Waarom? Bij elke verkochte tube gaat
€ 5,- naar The Breast Cancer Research Foundation, voor dierproef-vrij onderzoek.

Handmassage
Onze nieuwste Teamleden Emilie & Gillian zullen jou deze maand een handmassage aanbieden met de Aveda Hand Relief. Deze Limited Edition heeft dit jaar de Cherry Almond geur. De crème is een moisterizer die je handen verzorgt, hydrateert en zachter maakt.

Facts & doelen
Borstkanker is ook in Nederland een actueel onderwerp. Elke dag krijgen 38 vrouwen in Nederland.  1 op de 8 vrouwen krijgt borstkanker. Ieder jaar staat de maand oktober in het teken van Breast Cancer Awareness. Het doel van de verkoop van de BCA Hand Relief is om een totaal van $300.000,- op te halen en te doneren aan de Breast Cancer Research Foundation. Met dit geld willen Drs. Santella en Terry achterhalen wanneer het risico op borstkanker voor vrouwen begint met als uiteindelijke doel risicovoorspelling van borstkanker te verbeteren om zo sneller interventies toe te passen.

We hopen dat wij als team ook dit jaar een mooie opbrengst mogen hebben en zullen dit eind oktober aan jou terugkoppelen. Onze dank is groot.