Vacatures: werken bij Laurent Salon en Spa

Werken bij Laurent Salon en Spa betekent jouw vak uitoefenen in een van de meest innovatieve en inspirerende salons van Nederland. Het betekent ook jezelf uitdagen om het maximale uit jezelf te halen, de ultieme beleving mee geven aan de gasten en continue te verbeteren in hetgeen je doet. We zijn altijd op zoek naar de beste mensen, of je nu nog maar net aan je carrière begint of juist al aan het afbouwen bent, kwaliteit is welkom bij ons!

“Jouw vak op top niveau uitoefenen”
Al meer dan 25 jaar is Laurent Salon en Spa een platform waar zeer veel ervaren stylisten, coloristen en spa – en beauty therapisten hun voetsporen hebben achter gelaten. De prachtige en inspirerende salon midden in Utrecht wordt geregeld opgemerkt door de landelijke media en heeft in het verleden al meerdere belangrijke awards gewonnen. Of het nu gaat om de functie van Front Desk, Top Stylist, Colorist of Spa – en Beauty Therapist, iedereen heeft een scherp oog voor de persoonlijke stijl en wensen van de gasten gecombineerd met de laatste trends en ervaring. Je krijgt de kans jezelf te ontwikkelen en snapt dat net dát beetje extra, Laurent Salon & Spa een unieke plek maakt om te werken voor zowel jong talent als voor de zeer ervaren mensen uit het vak. Ook wordt Laurent Salon en Spa geroemd om haar educatieprogramma in samenwerking met Aveda.

“Natuurlijke schoonheid onderstrepen”
Met merken als Aveda, Comfort Zone, LavieSage en Mediceuticals proberen we voor ieder huid- en/of huidprobleem een oplossing te bieden voor de gast die het dichts bij de natuur ligt. Uitgangspunt is om het maximale herstelvermogen van de huid en het haar te stimuleren en een optimaal resultaat bij de gast te creëren. Of het nu gaat om het bijwerken van een bestaande coupe, een compleet nieuwe haarkleur, een uitgebreide huidanalyse met een persoonlijk behandelingsplan of een productadvies, alles gebeurd vanuit een passie die het team met elkaar deelt namelijk de natuurlijke schoonheid van de gast onderstrepen van zowel binnen als buiten.

“Erkenning van talent en ervaring”
Bij Laurent Salon & Spa draait alles om het ontwikkelen van vaardigheden, creativiteit en passie voor elk niveau binnen alle functies. Ieder talent is welkom, of het nu een talent is voor planning en organisatie (front desk), talent voor het geven van uitgebreide gezichtsbehandelingen met een passie voor huidverbetering en -verzorging (Spa- en Beautytherapist) of wanneer je de mooiste coupes kunt creëren, al lange tijd in het vak zit en je kennis wilt doorgeven (Stylist, Top Stylist en Colorist), Laurent Salon en Spa verbindt talent en ervaring. We zorgen voor dynamische educatie die creativiteit aanwakkert, aanzet tot meer perfectie en je visie over het beauty vak verbreed.

“Goede arbeidsvoorwaarden”
We bieden uitstekende, unieke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden aangevuld met een interessante provisieregeling. Daarnaast bieden we reiskosten vergoedingen, een uitgebreid educatieprogramma in samenwerking met Aveda en een bijdrage in eigen materiaal.

Bekijk hieronder de functies bij Laurent Salon en Spa

Stylist First Floor
Als jonge haarstylist sta je op het punt je carrière een boost te geven. First Floor biedt een platform voor iedere jonge haarstylist die zijn/ haar carrière een boost wilt geven en zichzelf wilt ontwikkelen. Je wilt je vaardigheden naar het hoogste haalbare niveau tillen. Jij bent leergierig en pusht jezelf tot het uiterste. Klantbeleving staat bij jou centraal. Jij bent een ware gastvrouw/man voor onze gasten en weet hen op hun wenken te bedienen. Vaktechnisch beheers je al de basisvaardigheden. Je wilt binnen Laurent Salon en Spa doorgroeien in je functie doorgroeien en bent bereid interne en externe trainingen te volgen.

Wij zoeken hiervoor getalenteerde haarstylisten (niveau 1, 2, 3) die over een uitstekende basis vakkennis beschikken en op de hoogte zijn van de laatste trends. Je hebt een vakdiploma en je bent 20 jaar of ouder.

Bekijk hier het volledige profiel voor haarstylist 1, 2 en 3 bij First Floor

Topstylist
Ben jij die ervaren Topstylist met meer dan 7 jaar ervaring die wilt werken én groeien in een van de meest toonaangevende salons van Nederland? Dan is deze baan misschien wel wat voor jou! Je streeft naar absolute perfectie zowel in service als kwaliteit. Je bent de aangewezen persoon om andere werknemers te begeleiden bij hun dagelijkse werkzaamheden, leert hen nieuwe technieken en weet technische vragen te beantwoorden.

Je blijft in ontwikkeling door de vele Aveda trainingen op het gebied waarbij je knip- en kleurtechnieken verfijnd worden maar ook trainingen op het gebied van visagie, suppletie (schoonheid van binnenuit) en persoonlijke ontwikkeling komen aan bod.

Binnen deze functie zit ook een sterk commercieel element als het gaat om het volgen van vaste beleving cirkels, het adviseren over haarverzorging en het verkopen van behandelingen en artikelen.

Bekijk hier het volledige profiel voor Topstylist bij Laurent Salon en Spa

Colorist
Is kleuren jouw passie? Wil jij je nog verder verdiepen in de dynamiek van het haar wanneer het gaat om Aveda kleuringen? Ben jij op de hoogte van de laatste kleurtrends, folietechnieken en ontwikkelingen? Voor onze Aveda salon in Utrecht zijn we op zoek naar een ervaren Colorist die zichzelf verder wilt ontwikkelen op individueel niveau en in team verband.

Als Colorist bij Laurent Salon en Spa kleur je met Aveda wat voornamelijk uit natuurlijke ingrediënten bestaat (96%). Daarnaast zijn we als salon gespecialiseerd in het aanbrengen van Henna’s. Aveda heeft een zeer vooruitstrevend educatie programma voor Senior Coloristen wat jou als Colorist blijft uitdagen het maximale uit jezelf te halen en het perfecte resultaat neer te zetten voor de gast.

Bekijk hier het volledige profiel voor Colorist bij Laurent Salon en Spa

Spa – en Beauty therapist
Een all-round schoonheidsspecialiste die tijd neemt voor haar gasten, een passie heeft voor huidverbetering en huidverjonging, die gelooft in de visie dat natuurlijke schoonheid van binnenuit komt en van buiten onderstreept wordt door de juiste manuele behandelingen en een gezonde leefstijl. Die Spa- en Beauty therapist zoeken wij!

Als schoonheidsspecialiste bij Laurent Salon en Spa in Utrecht werk je met de natuurlijke producten en behandelingen van Aveda aangevuld met de supplementen van LavieSage. Al onze specialisten kijken naar de gast als geheel, of deze nu binnenkomt voor het haar, de huid of bijvoorbeeld de nagels.

Bekijk hier het volledige profiel voor Spa- en Beauty Therapist bij Laurent Salon en Spa

Front Desk manager/ Gastvrouw
Voor de vacature van Front Desk manager zijn wij op zoek naar een representatieve, zeer gedreven en enthousiaste duizendpoot die zichzelf al bewezen heeft als organisatie- en planningstalent plus affiniteit met de beautybranche heeft.

Je bent een ware gastvrouw en weet de rust binnen het team en voor de gast te behouden door een uitstekende planning, organisatie en een hoog service niveau.

Bekijk hier het volledige profiel voor Front Desk Manager bij Laurent Salon en Spa

Salon Assistent
Als Salon-Assistent (leerling kapper) sta je aan het begin van je kappers carrière en ben je enorm eager om zoveel mogelijk te leren in korte tijd!

In jouw functie als salon-assistent assisteer en ondersteun je onze Top Stylisten en Coloristen en ben je onder andere verantwoordelijk voor het wassen, drogen en stylen van het haar, het uitspoelen van kleuringen, maar ook voor het ontvangen van onze gasten, het geven van Aveda services en het schoonhouden van de salon behoren tot je werk.

Als salon-assistent ben jij je ervan bewust dat datgene wat jij doet, bijdraagt aan de kwaliteitsbeleving van de gasten van onze salon. Je bedenkt continu waar je het team nog meer bij kunt helpen, je hebt oog voor detail, neemt initiatief en je vindt het leuk om met mensen om te gaan. Uiteraard heb je een passie voor haar en schoonheid en ben je trots om onderdeel te zijn van het dreamteam van Laurent Salon en Spa.

Dus….Ben jij een hair lover, leergierig, georganiseerd, flexibel, sociaal en op zoek naar een vliegende start van jouw kappers carrière?

Bekijk hier het volledige profiel voor Salon Assistent bij Laurent Salon en Spa

[button link=”/vacatures/sollicitatieformulier”]Geïnteresseerd? Vul dan hier het sollicitatieformulier in[/button]

[button link=”/wp3/vacatures”]Terug naar vacature overzicht[/button]