NIEUW: Aveda is nu vegan

We zijn trots en blij  om met Aveda te werken in onze salon. Dit doen we al jaren. Maar waarom eigenlijk?

Cruelty-free
Omdat Aveda altijd al een cruelty free merk is geweest. Dit houdt in dat Aveda een diervriendelijk merk is. Aveda test niet op dieren en vraagt anderen ook nooit om dit te doen. Een deel van de missie van Aveda is om voor de wereld te zorgen en alles wat hierin leeft, en dat geldt al sinds de oprichting van Aveda in 1978. De betrokkenheid van Aveda bij het welzijn van (wilde) dieren reikt heel erg ver en diep. Beter nog, hier leeft Aveda voor.

Vegan
En naast dat ze cruelty-free zijn, is Aveda nu ook 100% vegan. Het gebruik van vegan beauty producten helpt de vraag naar ingrediënten van dierlijke oorsprong te verminderen, wat kan helpen dieren te redden en de exploitatie van natuurlijke hulpbronnen te verminderen en onze planeet daarmee te beschermen tegen overmatige CO2-uitstoot.

Bij Aveda wordt de kracht van de natuur gekoesterd en niet uitgebuit. Duurzaamheid vormt de leidraad bij elke zakelijke beslissing, van verpakking tot productie. Bij Laurent Salon & Spa hechten we hier veel waarde aan.

Wil je meer weten over welke doelen Aveda ondersteund en waar Aveda voor staat? Lees dan meer over ons hoofdmerk.