NIEUW: Be Curly Co-wash en Be Curly Intensive Detangling Masque

Heeft u midden krullend tot kroeshaar en bent u op zoek naar een product waarmee u het haar kan wassen, het haar ontklit en wat zorgt voor prachtige krullen? Dan zijn de nieuwste producten binnen de bestaande Aveda Be Curly lijn perfect voor u. De Aveda Be Curly Co-wash en de Aveda Be Curly Intensive Detangeling Masque verzorgen het haar en geven de krullen veerkracht. En het fijnste van alles, deze producten hebben een heerlijk fris aroma van gecertificeerde organische limoen, citroen, bergamot en sinaasappel. Heeft u juist slag tot middel krullend haar? Dan raden wij u aan de Be Curly Shampoo en Conditioner te gebruiken met als extra verzorging het Be Curly Masker.Be Curly Co-wash & Masque

Be Curly Co-wash
Dit prachtige product is een conditionerende shampoo wat inhoudt dat de Be Curly Co-wash het haar reinigt maar tegelijkertijd ook verzorgt, pluis tegen gaat en mooie krullen geeft. Een top product voor mensen die het haar niet te vaak willen wassen want dit product zorgt ervoor dat het haar tot wel 3 dagen schoon blijft.

Be Curly Intensive Detangeling Masque
Naast de Be Curly Co-wash heeft de Be Curly productlijn er ook een masker bij gekregen, het Be Curly Intensive Detangeling Masque. Dit masker is een aanvulling op de Be Curly Shampoo en Be Curly Conditioner. Voor mensen met midden krullend tot kroeshaar dient dit product naast de Co-wash als vervanging van de conditioner. Het Be Curly Masker is een intens ontwarrend haarmasker dat de krul verbetert bij elk gebruik. Het haarmasker haalt zelf de meest klittende krullen uit elkaar en geeft het haar een perfecte krul.

Kom dus snel naar de winkel om de nieuwste producten uit de Be Curly lijn te proberen of bestel ze online via de webshop!