Trendmoment: topstylist Branko

Topstylist Branko houdt zich maar al te graag bezig met de nieuwste trends. Zo leest hij regelmatig modebladen en haalt hij inspiratie uit personen van de televisie. Zijn specialiteiten? Korte koppies en lange lokken.

Stijlvol en super stoer

“Veel vrouwen willen graag lang en dik haar en het liefst óók nog met krullen erin. Toch zijn er genoeg vrouwen die de voorkeur hebben voor een kort kapsel: stijlvol en super stoer. Of je haar al kort is, of je overweegt de schaar er flink in te zetten: inspiratie is er meer dan genoeg. Het korte kapsel komt in 2017 helemaal terug, het liefst met een pony.

Toch liever lange lokken? Lang haar is weer helemaal in. Het liefst ook nog eens met een subtiele slag erin. Goed verzorgde haren zijn van cruciaal belang. Deze haartrend is eigenlijk zó simpel. En daar wordt je heel blij van. Toch, dames?”

Stylingproducten 

“Om je kapsel perfect in shape te brengen gebruik je voor kort haar Aveda Shampure Thermal Dry Conditioner of de Aveda Light Elements Defining Whip. Deze producten gebruik je op droog haar. De Dry Conditioner zorgt voor een flinke volume boost en de Defining Whip houdt je haar in model.

Voor lang haar gebruik je Aveda Confixor Liquid Gel; perfect voor het stylen van je haar. Verdeel gelijkmatig over je handpalmen en breng aan op vochtig haar. Ook de Aveda Phomollient Styling Foam raad ik iedereen met lang haar aan. Dit product zorgt voor meer body, volume en glans.”