NIEUW: Téadoro

It’s always tea time! Onder dat mom bedachten wij dat er best nog een thee collectie, naast de overheerlijke thee van Aveda, kon worden toegevoegd. Helemaal als die thee een bijdrage levert aan ons welzijn. Téadoro heeft zo’n collectie bijzondere thee-, kruiden- en specerijen melanges.

Téadoro is een initiatief van Nederlands kampioen theesommelier Karlijn Dapper en LavieSage nutricosmetics. Téadoro heeft een collectie bijzondere thee-, kruiden- en specerijenmelanges ontwikkeld die niet alleen heel erg lekker zijn om ontspannen van te genieten, maar die ook een buitengewoon waardevolle bijdrage leveren aan het welzijn van het lichaam, de geest en de huid.

Voor het realiseren van de ultieme smaakbeleving gebruiken wij zorgvuldig geselecteerde, gecontroleerde en puur natuur zuivere kruiden, specerijen en vruchten. Het resultaat daarvan kunt u telkens weer ervaren in al de thee-, kruiden- en specerijen melanges van Teadoro.

De Filosofie
De thee-, kruiden- en specerijen melanges van Téadoro zijn gebaseerd op de gedachte “schenk jezelf het beste.” Het doel is elke theedrinker te verwennen met een theebeleving die gekarakteriseerd wordt door een uitgebreid palet van unieke smaken en geuren. Door gebruik te maken van de beste natuurlijke ingrediënten die de wereld ons te bieden heeft  is Téadoro in staat uitzonderlijke thee- en kruidenmelanges, te creëren die heel erg lekker zijn en bijdragen aan een gezonde levensstijl.

De producten
Teadordo heeft 5 soorten thee ontwikkeld die de gezondheid van binnenuit bevorderen:
Teadoro Beautea
Teadoro Vitalitea
Teadoro Tranquilitea
Teadoro Teatox
Teadoro Antea

Schenk jezelf het beste met Téadoro.

Nú verkrijgbaar bij Laurent Salon & Spa en in onze webshop.