Bindweefselmassage Spa Deal

Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Door de diepe massage technieken die op het bindweefsel inwerken, vervormen de fibroblasten waardoor de huid aangezet wordt tot celvernieuwing en aanmaak van collageen. Een echte mooimaker.

Verklevingen worden los gemaakt zodat de doorbloeding beter zal worden. Tevens wordt de aanmaak van collageen en elastinevezels bevorderd. Kortom: de huid zal weer gaan stralen als nooit tevoren. Een echte anti ageing massage!

Met de Laurent Bindweefselmassage Gezicht worden o.a. de volgende effecten bereikt:

  • Verbetering van de huidconditie
  • Stimulatie van de doorbloeding
  • Stressreductie door opheffen van onderhuidse verklevingen
  • Verbetering van de opname van werkstoffen
  • Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel
  • Bevordering van de celdeling
  • Verbetering van de huidstructuur en -teint
  • Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens
  • Verbetering van de huidweerstand

Belangrijk bij de Laurent Bindweefselmassage Gezicht is, dat het in kuurvorm wordt gegeven, dit levert het beste resultaat op. Door de intensieve massage wordt het bindweefsel aan het werk gezet om zichzelf te vernieuwen. Na een rustperiode vindt er geen vernieuwing meer plaats, waarna een volgende massage volgt. Door deze afwisseling bereikt men een steeds betere conditie van het onderliggende bindweefsel en de huid erboven.

In het begin kan de massage enigszins pijnlijk aanvoelen, vooral op plaatsen met verklevingen of vochtophopingen. Naarmate de kuur vordert wordt het bindweefsel soepeler en gaat de huid er steeds beter uitzien. Afhankelijk van de doelstelling, behandelindicatie en de conditie van de huid wordt uw persoonlijke kuur vastgesteld. Onze Spa- & Beautytherapist maakt samen met u een behandelplan.

Laurent Bindweefselmassage Gezicht – kuur
De Laurent Bindweefselmassage Gezicht- kuur bestaat uit vier behandelingen gedurende 4 weken.  Wij bieden u in deze deal de totale kuur aan voor €160,-. Normaal kost een Bindweefsel massage €48,- per behandeling. Met deze Package Deal betaald u €40,- per behandeling. Wij adviseren u om na een rustperiode van 4 weken, nogmaals een kuur te doen. Dit voor het meest optimale resultaat. Onze Spa- en Beautytherapists kunnen u hier uiteraard verder in adviseren.

Wilt u een afspraak maken of meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste behandelingen, passend bij uw wensen en behoeften.