NIEUW: OPI Infinite Shine

OPI Infinite Shine
Eens in de zoveel tijd komt er weer een innovatie waar we heel enthousiast van worden!! Waarom? Omdat het echt iets toevoegt aan een bestaand assortiment en omdat je weet dat je hier als consument gewoon heel blij van wordt.

Stel je voor dat je nagellak hebt die een week lang op je nagels blijft zitten zonder dat hij bijgewerkt moet worden…Dat kan nu met het nieuwste product van OPI: de OPI Infinite Shine.  Een revolutionair product dat vanaf nu te koop is bij Laurent. De lijn bevat 48 kleuren met onder andere een base coat en een top coat. De OPI Infinite Shine collectie geeft een gel-achtig resultaat met veel glans en een intense kleur zonder dat je een lamp hoeft te gebruiken. Het is een nagellak die 7 tot 10 dagen blijft zitten en bevat een levendige, volle kleur met veel pigment.

Bij aanschaf van de drie OPI Infinite Shine nagellakken (primer, lacquer en een gloss) wordt de lak eenmalig gratis voor u aangebracht!

Tevens ontvangt u  ook 10% korting in de maanden juli op ALLE hand- en voetbehandelingen. 

Boek nu want vol=vol!
_______________________________________________________________
HOE WERKT HET?
Stap 1: Primer
Deze revolutionaire base coat zorgt voor de perfecte hechting van de kleur!
Stap 2: Lacquer
Ontdek levendige, volle kleur – boordevol pigmenten
Stap 3: Gloss
Met deze top coat krijg je duurzaamheid die je van een gel gewend bent. De speciaal ontwikkelde formule droogt in gewoon daglicht en zorgt ervoor dat de kleur heel eenvoudig verwijderd kan worden met de OPI Nagellakremover – zonder afweken!

RESULTAAT
Gel-achtige hoogglans, maar zonder lamp.
Intense kleur.
Ultraglanzende nagels, totdat de OPI Infinite Shine verwijderd wordt!

AANBRENGEN
Stap 1: Primer
Maak de nagels schoon met de OPI nagellakremover en breng 1 laagje Infinite Shine Primer aan voor optimale hechting en verwijderen zonder vlekken.
Stap 2: Lacquer
Breng 2 dunne laagjes OPI Infinite Shine kleur aan.
Stap 3: Gloss
Wacht 2 minuten nadat de tweede laag kleur is aangebracht. Breng vervolgens 1 vrij royale laag van de top coat aan. Een laagje van deze speciale top coat zorgt voor spiegelgladde, glanzende nagels, die snel drogen in natuurlijk licht.

DE VOORDELEN:
– Zelf thuis aanbrengen; je hebt geen lamp nodig voor uitharding

– Glans blijft 10 dagen onveranderd mooi
(afhankelijk van de conditie van je natuurlijke nagel)

– Eenvoudig en snel te verwijderen met OPI nagellakremover

– 46 nieuwe unieke OPI kleuren met crème finish

Lees hier de algemene voorwaarden

Opi Infinitive SHine