NIEUW: OPI Spring/Summer Collection Hawaii

Vanaf nu is de nieuwe spring/summer collectie van OPI verkrijgbaar bij Laurent. De Hawaii collectie is gebaseerd op, de naam zegt het al, het prachtige eiland Hawaï.

Hawaï is een schitterend en kleurrijk eiland waar het voelt alsof het altijd lente is. Je kan er genieten van exotische bloemen, korte regenbuien en warme briesjes. De nieuwe spring/summer collectie is gebaseerd op de mooie omgeving en natuur die Hawaï biedt. Dit maakt dat de nieuwe nagellak collectie een palette van verschillende kleuren is. De collectie bevat kleurrijke prints tot metallics en bescheiden nudes tot felle kleuren. Deze mix van verschillende tinten zorgt dat het een mooie gebalanceerde collectie is, met voor ieder wat wils.

De Hawaii Collection van OPI vult de modetrends voor komend seizoen moeiteloos aan met kleuren die typerend zijn voor Hawaï; strand- en oceaantinten worden afgewisseld met kleurschakeringen van de ondergaande zon en tropische tinten in groen, roze en paars. Een prachtige collectie die je niet mag missen, dus kom snel naar Laurent om een nieuwe nagellak te scoren! Kijk hier het promo filmpje van de OPI Hawaii Collection, daaronder vindt je de verschillende lakken met bijbehorende namen.

OPI-Hawaii-2015-Collection
Go with the Lava Flow                 Aloha from OPI                 Suzi Shops & Island Hops       Just Lanai-ing Around

OPI-Hawaii-2015-Collection
Hello Hawaii Ya            This Color’s Making Waves    Lost My Bikini in Molokini     Pinappels have Peelings Too!

OPI-Hawaii-2015-Collection
That’s Hula-rious               My Gecko Does Tricks           Do You Take Lei Away             Is Mai Tai Crooked

Let op: de kleuren van de foto’s kunnen afwijken van de daadwerkelijke kleur van het product.