NIEUW: zomerhaar

In de maand juni & juli hebben we een paar mooie deals om mooi, glanzend haar te behouden! Chloor (zwemwater) en uv-licht beschadigen het haar en maken het droog. Daarnaast hebben het gebruik van verkeerde haar verzorgingsmiddelen en chemische behandelingen ook een negatief effect op de kwaliteit van je haar. Het gevolg hiervan is dat je haar droog aanvoelt

Wat kun je bij Laurent Salon & Spa boeken om je haar een boost te geven, waardoor je de salon verlaat met mooi, dik, gezond en glanzend haar! We zetten het hier allemaal weer eens op een rijtje.

 1. Overnight hair Cap

Met de Overnight Hair Cap kun je jouw lokken flink verwennen! Hoe werkt het? Doe 2 tot 3 pompjes van de Nutriplenish Multi-Use Hair Oil in je handpalm, verdeel dit over je hele haar en eventueel ook over je hoofdhuid als je een droge hoofdhuid hebt. Doe vervolgens de Overnight Hair Cap over je haar en laat de olie haar werk doen. Momenteel loopt de actie dat je bij aankoop van een Nutriplenish Multi-Use Hair Oil of een leave-in-conditioner een overnight hair cap cadeau krijgt.

2. Shine Treatment

Boek een shine treatment voor meer glans in je haar. Glansbehandelingen voor het haar zitten vol met plantenoliën die de conditie van je haar verbeteren. Een shine treatment geeft dikker, voller en glanzender haar voor wel drie weken. Boek hier een shine treatment.

3. Botanical Treatment

Een hair treatment wordt aangebracht op het haar, gevolgd door een warm compress om de hoofdhuid te revitaliseren en het haar intens te voeden. De botanical treatment zit boordevol quinoa proteïnen en aminozuren die zelfs zeer droog en beschadigd haar kan herstellen. Je haar ziet er gezond en stralend uit en zal heerlijk zijdezacht aanvoelen. Boek hier een botanical treatment.

Zoals je leest zijn er diverse opties om de je haar een boost te geven tijdens de zomermaanden. We wensen je een fantastische zomer en mooi haar toe!