NIEUW: Tulasara Radiant Awakening Ritual

Onthul onmiddellijk een stralende huid
Aveda introduceert Tulasara. Deze nieuwe lijn van Aveda bestaat uit producten, reinigingsrituelen en professionele gezichtsbehandelingen. In het Sanskriet betekent Tulasara; het bewegen naar balans en het is geïnspireerd op Ayurveda en de Ayurvedische benadering om een gezonde, uitgebalanceerde huid te bereiken. De producten van Tulasara werken zowel op korte als op lange termijn en helpen het natuurlijk herstelvermogen van de huid te versnellen.

Wat is het Tulasara Radiant Awakening Ritual?
Dit is een traditioneel ritueel, bekend van de Ayurvedische cultuur, om de huidvernieuwing te stimuleren en afvalstoffen en andere onzuiverheden te elimineren zodat de huid weer haar stralende, heldere gloed terugkrijgt. Aveda heeft de kennis van deze traditionele Ayurvedische wijsheid gecombineerd met geavanceerde wetenschap om een nieuwe onmisbare stap aan uw dagelijkse skincare routine toe te voegen: Tulasara Radiant Awakening Ritual. We adviseren u, om dit ritueel in de ochtend te laten plaatsvinden, maar begrijpen het uiteraard ook, als u het bij voorkeur in de avonduren doet en beiden is mogelijk en doet niet af aan het resultaat.

“70% van de vrouwen geeft aan dat het de moeite waard is om meer tijd te besteden aan het dagelijkse verzorgings-ritueel.”

Waarom Dry Brushing?
Dry brushing is een traditionele techniek, genaamd gharsana, bekend van de ayurvedische cultuur, om de huidvernieuwing te stimuleren en afvalstoffen en andere onzuiverheden te elimineren zodat de huid weer haar stralende, heldere gloed terugkrijgt. U zult al gauw merken dat uw huid zachter aanvoelt, u een stralende teint heeft en dat uw poriën verfijnen. En daarnaast voelt het fantastisch. Het borsteltje heeft ultra-zachte nylon haartjes, gevormd in afgeronde, masserende toppen, zodat alle contouren van uw gelaat gemasseerd kunnen worden.

Twee stappen ritueel
De eerste stap van dit ritueel bestaat uit het dry brushen van uw gelaat. Borstel zachtjes de droge huid met de Tulasara Radiant Facial Dry Brush om te exfoliëren en een zachte, egale teint te krijgen. De tweede stap van het Radiant Awakening Ritual is geïnspireerd door een Ayurvedische techniek genaamd abhayanga. U geeft uw huid een ontspannende gezichtsmassage met de plantaardige, voedende Tulasara Radiant Oleation Oil – een olie die de microcirculatie helpt te stimuleren.

Het resultaat?
Een stralende, gezonde huid. Testresultaten, gericht op het sensorische aspect, hebben aangetoond dat 85% van de vrouwen heeft opgemerkt dat haar huid direct meer straalt en 94% heeft laten weten dat hun huid direct zacht, verfijnder en goed gevoed aanvoelt. In het onderstaande filmpje kunt u zien hoe het ritueel werkt.

Wilt u meer weten over deze nieuwe lijn  binnen het Aveda assortiment? Of wenst u een behandeling met deze nieuwe producten? Neem dan contact op met de front-desk of stuurt u een mail. De Morning Awakening Ritual kit is verkrijgbaar in onze webshop. En ter introductie hebben we deze maand een Tulasara Dry Brushing Spa Deal waarbij u 30 minuten van ons cadeau krijgt. Een mooie kans om kennis te maken.