NIEUW: Tulasara Concentrates

Stimuleer een stevigere, stralendere en gekalmeerde huid met deze uiterst geconcentreerde verzorgingen. De Tulasara Concentrates transformeren de huid zichtbaar met krachtige Ayurvedische ingrediënten, zoals gecertificeerd organische gember en geavanceerde technologieën waaronder het toevoegen van plantenstamcellen. De concentrates zijn krachtige, voor 97% natuurlijk afgeleid, geavanceerde verzorgingsproducten. De Tulasara Concentrates zijn een combinatie van Ayurvedische kennis en geavanceerde, wetenschappelijke huidverzorging om het natuurlijke herstelvermogen van de huid te versnellen.

Ze zijn verkrijgbaar in drie doelgerichte formuleringen: Firm, Bright en Calm.

Wat houd het in?
Elke Tulasara Concentrate is dermatologisch getest en non-acnegenic. Het concentraat bevat gecertificeerd biologisch gember extract, een traditioneel Ayurvedisch ingrediënt. Bij regelmatig gebruik zal elk concentraat op lange termijn de huidbarrière versterken en helpen beschermen tegen schadelijke omgevingsinvloeden die de huid kunnen aantasten. Elk concentraat is bovendien verrijkt met een Tulasara Aroma dat ontwikkeld is door experts om lichaam en geest in balans te brengen.

Tulasara Firm Concentrate
Dit serum heeft een liftende en verstevigende werking op de huid. Het helpt de  huid te herstellen en revitaliseert de huid voor een stralende en gezonde gloed. Een krachtige,  bio-gefermenteerde peptide helpt de natuurlijke collageenaanmaak te stimuleren voor een stevige, liftende en jonge uitstraling. Een mix van Ayurvedische plantenextracten, waaronder sigesbeckia  en amandelzaad extract, helpt de volledigheid van de extracellulaire matrix van de  huid te ondersteunen en zorgt voor een onmiddellijk steviger gevoel. Oleosomen uit distel (saffloer) helpen de beschermende lipiden barrière te herstellen om het vocht in de huid beter vast te houden. Daarnaast versterkt het de natuurlijke huidweerstand tegen schadelijke omgevingsinvloeden.
Bewezen resultaat
91% van de deelnemers merkte een stevigere, jongere uitstraling en een vermindering van de zichtbaarheid van lijntjes.

Tulasara Bright Concentrate
Dit serum helpt onmiddellijk de stralende gloed van de huid te herstellen en vermindert geleidelijk de zichtbaarheid van donkere vlekjes, verkleuringen en een ongelijkmatige teint. Zoethout extract, een traditioneel Ayurvedisch ingrediënt, ondersteunt de huid om verkleuringen te verminderen zodat er een egale teint ontstaat. Meolasse extract helpt op lange termijn de verschijning van donkere vlekken te verminderen. Glucosamine stimuleert de celvernieuwing en verwijdert de dode, dofmakende huidcellen die aan de oppervlakte liggen om de stralende gloed van de huid te herstellen, terwijl het natuurlijk hydraterende vermogen van de huid ondersteund wordt.
Bewezen resultaat
75% van de deelnemers merkte een zichtbare vermindering van donkere vlekjes, terwijl 82% van de deelnemers aangeeft een zichtbare verbetering van de teint te zien. Bovendien werd ook bij 100% van de deelnemers een verbetering qua stralende gloed opgemerkt.

Tulasara Calm Concentrate
Dit serum kalmeert de huid meteen en verbetert op lange termijn de weerstand van de huid. Een algen extract helpt roodheid en irritaties op lange termijn zichtbaar te verminderen, terwijl het granaatappel extract, een anti-oxidant dat volgens de Ayurvedische traditie bekend staat om haar verzachtende eigenschappen, de uitstraling van een gestresste huid kalmeert. Elk 30 ml flacon bevat meer dat 100.000 stamcellen uit rode frambozen, bekend om de herstellende eigenschappen.
Bewezen resultaat
De huid kalmeert direct, verbetert op lange termijn de weerstand van de huid.

Mileuvriendelijke verpakkingen & wetenswaardigheden
Tulasara Concentrates en de Radiant Oleation Oil zijn verpakt in glazen flacons, geïnspireerd op de vormgeving van traditionele apothekersflesjes. Het doosje is gemaakt van 100% gerecyclede vezels. De driezijdige vorm is gebaseerd op de drie dosha’s van Ayurveda (Vata, Pitta en Kapha) en de bodem verwijst naar de A van het Aveda logo.

Een andere connectie met Ayurveda en de drie dosha’s is dat elk product een uniek, handgetekend symbool van de drie dosha’s heeft. Deze symbolen verwijzen naar de natuurelementen: Vata is verbonden met Oneindigheid/Lucht; Pitta staat voor Vuur en Kapha is Water/Aarde.

Ayurveda leert ons dat deze vijf natuurelementen in elk levend wezen aanwezig zijn:

• Oneindigheid is de ruimte die we bewonen

• Lucht staat voor de dynamische wind

• Vuur is de transformerende vlam

• Water staat voor het vloeibare, de voortdurende veranderingen

• Aarde verwijst naar de stabiele planeet

Het all nature symbool, ontworpen om het hart te weerspiegelen is ook een reflectie van de ziel van Tulasara, het bewegen richting evenwicht. Wanneer bepaalde elementen uit balans zijn, kun je dat terugzien aan de huid. Bij Aveda maken we gebruik van deze Ayurvedische visie om de disbalans te herkennen en de huid in balans te brengen met onze geavanceerde, effectieve Tulasara producten, reinigingsrituelen en gezichtsbehandelingen.

We hopen u binnenkort te mogen ontmoeten in onze salon voor een eerste kennismaking met Tulasara! U kunt de serums ook verkrijgen via onze webshop.