NIEUW: Nutriplenish

Licht en diep hydraterende shampoo & conditioner

Nieuw in de familie van Aveda! Een intens hydraterende, vernieuwende collectie geformuleerd met omega-5-rijke organische granaatappel olie voor weelderig, zichtbaar gezond, handelbaar haar.

Iedereen heeft wel eens last van droog, futloos haar. Van broze lokken tot uitgedroogd haar door de zon; droge, onhandelbare krullen en haar dat iets (of veel) meer volume en glans kan gebruiken. Daarom zijn we zeer enthousiast over de lancering van onze NIEUWE nutriplenish-collectie, een vegan & cruelty free haarverzorgingslijn verrijkt met superfoods die waarmaakt waarin onze oprichter Horst Rechelbacher geloofde: “Mooi, gezond en chic haar is voor iedereen bereikbaar.”

Hoe werkt het?
Hydrateert droog haar met een voedende mix van biologische granaatappelolie, kokosolie en mangoboter.

Hoe te gebruiken?
De Nutriplenish Shampoo Light 250ml & de Nutriplenish Conditioner Light 250ml voor alle texturen van fijn tot medium haar.

De Nutriplenish Shampoo Deep 250ml & de Nutriplenish Conditioner Deep 250ml rijk en boterachtig van medium tot dik haar.

De Nutriplenish Leave-in Conditioner 200ml. Een lichtgewicht leave-in conditionerende spray hydrateert en vult het haar gedurende 72 uur aan, terwijl het ontwartelt en beschermt tegen thermische styling tot 230 ° C. Natuurlijk afgeleid UV-filter helpt het haar te beschermen tegen de uitdrogende effecten van de zon.

De Nutriplenish Mulit-use Hair Oil 30ml.
De 100% natuurlijke formule van Aveda Nutriplenish Multi-Use Hair Oil bevat een geconcentreerde mix van 5 krachtige oliën. De olie kan op verschillende manieren gebruikt worden en zorgt voor een voedende hydratatie en glans voor alle haartypes. Gepersonaliseerd gebruik helpt de hydratatie van het haar te herstellen.

De producten van de nieuwe Nutriplenish lijn staan bij Laurent in de salon.