NIEUW: LoyaltyPoints

Goed nieuws! Vanaf 1 april zijn wij gestart met ons eigen loyaliteitsprogramma. Dat betekent dat je voor iedere aankoop bij Laurent Salon & Spa beloond wordt met punten. 

Iedere uitgegeven euro is vanaf nu punten waard. “De tijdelijke sluiting van Laurent in verband met het Corona virus brengt veel uitdagingen met zich mee, negatieve maar gelukkig ook positieve,” aldus eigenaar & ondernemer Jean-marc. Hij legt uit: “als ondernemer heb ik namelijk meer tijd om over dingen na te denken en… misschien nog wel belangrijker, om er ook daadwerkelijk wat mee te gaan doen.”

LoyaltyPoints
Omdat we  de loyaliteit van onze gasten zo enorm waarderen, willen we deze ook belonen! Daarom zijn we per 1 april gestart met een geheel nieuw beloningssysteem voor onze loyale gasten onder de naam: LoyaltyPoints.

Hoe werkt het?
Voor iedere euro die je bij Laurent Salon & Spa uitgeeft ontvang je vanaf nu 10 LoyaltyPoints. Of dit nu voor een aankoop in de winkel is, of een behandeling in onze salon of spa. Er zijn geen uitzonderingen. Het moet vooral leuk en makkelijk zijn. Bij iedere 5000 LoyaltyPoints ontvang je 10% korting op je aankopen in de winkel.