NIEUW: Huidconsult

Nieuw bij Laurent is het huidconsult. U kunt deze vanaf heden bij ons boeken. Dit is een persoonlijk gesprek waarna we een algehele analyse van de huid maken. Daarop volgt een deskundig advies inclusief een plan van aanpak.

In de Laurent City Spa bieden wij een tal van behandelingen aan, allemaal aangepast op uw specifieke behoeften. Daarnaast maken wij gebruik van de geavanceerde effectieve huidverzorgingsproducten van Aveda en de supplementen van LavieSage die allemaal bijdragen aan ons doel; een mooie huid voor iedereen.

Met de professionele behandelingen in onze City Spa, in combinatie met de verzorging die u zelf thuis doet is het al mogelijk om binnen een maand zichtbaar verbetering te zien!
Zo krijgt u die mooie strakke kaaklijn terug en komt een frisse teint met verfijnde poriën tevoorschijn; het bewijs van een mooie gezonde uitstraling.

Waarom een huidconsult? Indien u specifieke wensen of behoeften heeft ten aanzien van uw huid, is het zinvol eerst een consult te boeken alvorens u een behandeling plant. Zo kunnen we uitgebreid stil staan bij de conditie van uw huid, alle opties doornemen om zo tot het beste behandelplan te komen.

‘Innerlijke gezondheid vertaalt zich in uiterlijke schoonheid’, is wat wij bij Laurent Salon & Spa de basis is voor onze aanpak. Wanneer u start met een gezonde en verantwoorde manier van eten zult u ook eerder en beter resultaat van onze behandelingen kunnen zien. Uw wensen staan centraal waarbij persoonlijke aandacht en eerlijk deskundig advies altijd voorop staat.

Meer informatie over onze behandelingen vindt u bij behandelingen onder ‘City Spa’.