NIEUW: Aveda Thickening Tonic

Heeft u ook zo’n last van dun en/of fijn haar? Dan hebben wij dé oplossing: de Aveda Thickening Tonic. Het nieuwste product in de Aveda Hair Care lijn. Een style &  prep spray die het haar direct voller maakt van de aanzet tot de punten. Een echte aanrader voor iedereen die al gebruik maakt van het Invati Trio maar ook als u deze producten niet gebruikt is het een zeer geschikt product!

De Aveda Tickening Tonic
De Thickening Tonic is een styling spray die voor 97% bestaat uit natuurlijke producten. Deze natuurlijke ingrediënten zorgen ervoor dat het haar streng voor streng uitzet waardoor het haar meteen dikker en voller aanvoelt. Deze spray verdikt het haar onmiddellijk na één keer gebruiken. Het product maakt het haar voller van de wortel tot de punten zonder zwaar te maken en het houdt de hele dag. Juist opzoek naar volume? Dan is het zusje van de Thickening Tonic, de Aveda Volumizing Tonic beter geschikt voor u.

Ingrediënten
De Aveda Thickening Tonic bestaat voor 97% uit natuurlijke producten waarbij Alma zorgt voor versterking van het haar. Dit product is een Ayuvedisch kruid dat uit india komt en daar al jaren wordt gebruikt voor gezond haar. De tarwe proteïnen in de Thickening Tonic zetten uit door warmte waardoor het haar dikker aanvoelt en tegelijkertijd wordt het haar beschermd tegen de hitte van de stylingtools. Dit proteïne geeft direct meer volume en body. Het aroma van de Aveda Thickening Tonic is een combinatie van organische Palmrosa, organische Vanilla, organische Bergamot en organische Muskaatsalie. Dit zorgt voor een heerlijk fris aroma.

Dit product bestellen? Ga dan naar onze webshop of kom langs in de winkel.

Aveda Thickening Tonic

Aveda Thickening Tonic Beauty Image