NIEUW: Aveda Love Compostition Oil

FEEL THE LOVE

De terugkeer van Aveda’s eerste liefde, de nieuwe Aveda Love Composition Oil Ter ere van Horst Rechelbacher, de oprichter van Aveda.

De oprichter van Aveda, wijlen Horst Rechelbacher zei ooit eens “als het geen liefde is, moet je ermee stoppen.” Het goede nieuws: bij Aveda hangt er elke dag liefde in de lucht! We introduceren Aveda Love Composition Oil, een gecertificeerd plantaardige, aromatische olie die in bad, voor het lichaam, het haar en de hoofdhuid gebruikt kan worden. De olie heeft een aroma dat geïnspireerd is op Rechelbacher en zijn liefde voor pure bloemen, plantextracten, en blends die op een verantwoorde wijze zijn ontstaan.

Horst Rechelbacher is in februari 2014 overleden. Ter nagedachtenis wordt er voor elk verkocht product 4 dollar aan de National Aubudon Society gedoneerd, een organisatie die zich inzet voor de initiatieven tegen de klimaatveranderingen en om het natuurlijke ecosysteem van vogels te beschermen – een goed doel dat sterk verbonden is met Horst en Aveda.

EEN LIEFDESGESCHIEDENIS

Aveda introduceerde de Love Oil voor het eerst in 1980, de belichaming van Rechelbacher’s ontdekking en grote interesse voor Ayurveda. Deze eeuwenoude gezondheidsleer uit India is gericht op een holistische aanpak van wellness, waarvoor de helende kracht van bloemen en planten wordt ingezet. Love Oil had een sensueel aroma dat een positieve invloed bleek te hebben voor een meditatief badritueel: de mix van sandelhout, rozen, jasmijn, hars, mirre, en meerdere bloemen en plantextracten heeft zowel een kalmerende als verzachtende werking.

“Ik heb al vrij jong geleerd welke geuren tijdens een meditatie een positieve invloed op mij hadden, en ik kwam telkens weer terug bij deze specifieke combinatie. Deze mix heeft iets geruststellends, harmoniserend, voedend en op een of andere manier helpt het me ook een betere verbinding te maken met de essentie van mijn zijn”, vertelde Rechelbacher. “Zodoende heb ik deze mix naar een remedie vertaald waarmee ik mijn cliënten op een therapeutische manier kon behandelen. Tijdens dit ‘voedende ritueel’ bereikte ik echter ook een soort persoonlijke genoegdoening en een spirituele tevredenheid.”

MET LIEFDE VERPAKT
Aveda Love Composition Oil is verpakt in een glazen flacon van 30 ml met een omdoosje van PCR karton, op
basis van 100% PCR vezels.

VERKRIJGBAARHEID
Aveda Love Composition Oil is verkrijgbaar vanaf nu voor €29,50 verkrijgbaar bij in onze webshop.