NIEUW: Aveda Folklor Make-Up collectie

Nieuw bij Laurent is de Aveda Folklor herfst/winter 2016 make-up collectie. Deze make-up collectie is geïnspireerd op de bohemian stijl. Het is een avontuurlijke en bonte mix van stijlen! Denkt u aan de hippiestijl in de jaren ’60. De Bohemian stijl staat bekend om de felle kleuren, drukke prints en glimmende accessoires. Het is dé stijl die bewijst dat rood en roze prima met elkaar matchen. Intense kleuren en ook wat meer opvallende kleuren.

“Deze collectie is een op maat gemaakte compositie van verschillende structuren en krachtige kleuren”, aldus Janell Geason, Aveda Global Artistic Director, Make-up. “Folklor vertelt het verhaal van een wereldreiziger die een goed leven heeft geleid en nu haar bijzondere verhalen verspreidt. Ze neemt ons mee op reis naar een wereld waarin deze structuren en kleuren centraal staan.”

Het make-up pallet bevat satijn glanzende tinten met een structuur van goud, zilver en intens gematteerde mondiale kleuren zoals paars en groen die perfect passen bij de mysterieuze Folklor look. Edelsteenkleurige rood tinten en natuurlijke roze nuances vullen de collectie aan, om de onafhankelijke mindset van de bohemienne tot uiting te brengen. Het folkloristische effect zit vol structuur en kleur en laat de intense rijkheid van binnenuit ontvlammen.

Ingrediënten
Aveda make-up is meer dan minerale make-up; het is een samensmelting van energie met plantaardige ingrediënten die de huid verzorgen. De make-up is vrij van parabenen, talk en minerale oliën. Aveda make-up is van hoge kwaliteit, met alle voordelen van plantaardige werkstoffen.

Met de kleuren van de Folklor make-up collectie kunt u verschillende looks creëren. Hieronder vindt u 2 video’s die twee verschillende looks laten zien.

Kijkt u hier naar de video, hoe de Rose Rose wordt verkregen.

 

Het palet bestaat uit elf limited edition kleuren en is vanaf 26 augustus verkrijgbaar bij Laurent Salon & Spa. Ook deze collectie is weer uitermate geschikt om te matchen met uw huidige Aveda make-up collectie. Klik hier om direct door te gaan naar de webshop.