NIEUW: Aveda Botanical Hair Repair

Aveda introduceert een nieuwe lijn in de Aveda familie: Botanical Hair Repair. Deze lijn bestaat zowel uit salonproducten als uit retail producten voor thuisgebruik.

Wat is het?
Dit nieuwe revolutionaire haarherstelsysteem is perfect voor haar dat is beschadigd tijdens de zomermaanden of dat misschien al langer beschadigd is door kleuren. Ondanks onze natuurlijke kleuringen, denk aan een permanent color, highlights of andere bleaching technieken. De nieuwe Botanical Hair Repair Treatments herstellen het haar van binnenuit.

Wat doet het?
Het systeem werkt om drie belangrijke lagen van het haar te herstellen met behulp van plantaardige haarhersteltechnologie die de haarverbindingen herstelt. De drieledige formule zorgt ervoor dat plantaardige moleculen de haarverbindingen vermenigvuldigt en herstelt van binnenuit. Daarnaast zorgt een plantaardig mengsel ervoor dat een beschermlaag wordt gevormd, waardoor haarbreuk wordt voorkomen. Tot slot wordt er een buitenste laag van plantaardige oorsprong nagebootst om het haar te helpen beschermen.

Welke behandelingen zijn er?
We hebben 3 verschillende Botanical Repair behandelingen.

1) Botanical Repair Treatment
Deze behandeling kan los geboekt worden. Deze treatment herstelt het haar van binnenuit, zoals hierboven omschreven staat. Het herstelt je haar van binnenuit door middel van suikers die nieuwe verbindingen maken in het haar. De ingrediënten ‘sache inchi’, ‘green tea’ en avocado maken het haar direct zachter en geven het een prachtige glans.

2) Botanical Repair Color Treatment
Deze treatment is bedoeld om beschadigd haar te herstellen en is geschikt voor elk haartype. Het kan ook gebruikt worden om gezond haar glanzender en zachter te maken en is ontwikkeld om tijdens het kleuren te gebruiken. Tijdens het kleuren verbreek je namelijk de verbindingen in het haar om nieuw pigment aan te brengen, waardoor ook de Botanical Repair Treatment heel goed pakt op dat moment. Je haar wordt dus tijdens het kleuren hersteld, omdat we het product door de verf/kleurspoeling mengen.

3) Botanical Repair Color Treatment (thick/long)
Dit spreekt voor zich. Heb je dik en lang haar, dan plannen we deze treatment voor je in.

Thuisgebruik
Voor thuisgebruik is er een retail-lijn die bestaat uit een shampoo, conditioner en twee verschillende haarmaskers; light en rich. Het light haarmasker versterkt, voedt en verzorgt het haar direct. Het verschil met haarmasker rich is dat de laatste uit meer ‘boters’ bestaat, speciaal voor weerbarstig haar. Dan is er nog de strengthening leave-in treatment die onmiddellijk herstelt, ontwart, versterkt en beschermt tegen hitte tot 230 graden. Daarnaast heeft deze leave-in treatment een natuurlijk uv-filter om het haar beschermen als je buiten bent. Alle producten uit de verzorgingslijn voor thuis bestaan uit 94-99% uit natuurlijke ingrediënten en zijn vegan en dierproefvrij. Ze worden verpakt in gerecyclede verpakkingen en geproduceerd op basis van windenergie.

Alle producten van de Botanical Repair zijn verkrijgbaar in de webshop. Bij een webshop bestelling met Botanical producten ontvang je nu gratis samples* van deze nieuwe lijn.

* samples van de Botanical Hair Repair lijn, zolang de voorraad strekt.