Mooi wakker worden

Laat uw huidverzorgingsproducten het werk doen terwijl u ligt te slapen. Wij geven u graag wat tips om het meeste te halen uit uw schoonheidsslaap.

Nachtelijk masker
Een nachtmasker brengt u aan voor het slapen gaan en spoelt u ’s ochtends af om uw huid intensief te hydrateren terwijl u slaapt. Een masker creëert een laagje op de huid, waardoor de producten daaronder beter worden opgenomen. Het resultaat? Een stralende, blozende huid wanneer u opstaat. Een perfect masker hiervoor is de Aveda Intensive Hydrating Masque. Dit masker heeft een kalmerend effect op de extreem droge en gestresste huid die wordt blootgesteld aan aanvallen van buitenaf.

Crèmes
In de nacht heeft uw huid een herstellend vermogen. Zorg er daarom voor dat juist gedurende de nacht uw huid goed gehydrateerd wordt met een rijke creme. Bijvoorbeeld de Aveda Tourmaline Charged Radiant Cream .

Serums
Serums bevatten een hoge concentratie actieve ingrediënten zoals antioxidanten, zuren en vitaminen. Om te ontwaken met een goed gehydrateerde huid is het van belang om uw gezicht goed te reinigen en om dagelijks uw make-up te verwijderen. Daarna gebruikt u uw toner en brengt u vervolgens uw serum aan. De lichte, waterige textuur absorbeert sneller dan een moisturizer en dringt dieper in de lagen van de huid door terwijl u rust. Een serum werkt zogezegd als een katalysator voor de huid. Voor een stralende huid kiest u voor de Aveda Tourmaline Charged Radiance Fluid. Voor meer stevigheid kiest u voor het Aveda Green Science Lifting Serum.

Handcrèmes
Zet uw huid aan het werk terwijl u slaapt. Overdag vinden we het fijn om een snel absorberende handcrème te gebruiken, maar ’s nachts kunt u uw handen extra verwennen met een serum. Wist u dat uw handen sneller verouderen dan welk ander lichaamsdeel! Wilt u de veroudering van uw handen tegengaan? Probeert u dan eens het Aveda Hand Relief Night Renewal Serum. Voedt uw handen daarom s’ nachts met het serum, wanneer het lichaam rust en zich herstelt, en het extra hydratatie nodig heeft.

Voetencrèmes
Zeker nu we onze voeten vaak in te krappe schoenen met te hoge hakken zetten, mogen we best eens wat meer aandacht schenken aan onze voeten. Heeft u de Aveda Foot Relief weleens geprobeerd? De Aveda Foot Relief is een intensieve vochtherstellende crème voor de verzorging van de voeten. De speciale formule verkoelt en verfrist de voeten onmiddellijk. De crème exfoilieert ruwe plekjes op een milde manier waardoor de opbouw van eelt wordt vertraagd. Het product bevat onder andere fruitzuren, munt, salicylzuur en natuurlijke oliën zoals jojoba- en casterolie.

Wist u dat u bij onze City Spa diverse behandelingen kunt boeken voor een stralende huid? Klik hier voor een overzicht van de behandelingen.