Meet the team: Branko

Topstylist Branko is onze ruwe diamant met een enorm groot hart voor het bedrijf én zijn gasten. Al meer dan 20 jaar is hij verbonden met Laurent Salon en Spa. We stelden hem een paar persoonlijke vragen.

Wat wilde je vroeger worden?
Alles met muziek en acteur vond ik interessant. Ik hou van muziek, ik ben ook een tijdje DJ geweest maar ik heb nooit echt er van gedroomd om acteur te worden. Het leek me wel leuk.

Hoe ben je geworden tot wie je bent?
Als jonge jongen werkte ik in de security. Mijn oom was het alleen zat dat ik altijd maar in de nacht weg was en besloot mij op de kappersschool te plaatsen, zonder overleg. Want, zo luidde zijn advies: “Je ouders zijn ook kappers dus er zal ook wel wat in jou zitten.” Na een half jaar haalde ik alleen nog maar 9ens en 10en en lachte ik iedereen uit in plaats van andersom.

Daarna heb ik meerdere kansen gekregen van onder andere Jean-marc, ben ik vader geworden en ben ik geworden tot wie ik nu ben.

Wanneer voel jij je op je best?
Wanneer ik onder druk sta. Ik kan dan het beste presteren, het gevoel van nu of nooit, it’s now or never. dan ga ik als een speer!

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
Ik breng dan het liefste tijd door met mijn dochtertje, maar ook gewoon even niks doen is voor mij pure luxe.

Wat heb jij altijd in je koelkast liggen?
Verse groente- en fruitsapjes. Vind ik gewoon lekker én het is gezond.

Wat betekent schoonheid voor jou?
Schoonheid is voor mij iets wat je niet perse van de buitenkant ziet. Het komt van binnenuit en als daar schoonheid zit, straalt iemand, dat maakt mensen zo mooi.

Wie vind je knap?
Ik zou hier niet perse iemand specifieks kunnen opnoemen maar waar ik ongelofelijk veel waardering voor heb zijn mensen die in hun kracht zitten en echt hun passie volgen. Dedicated zijn aan je vak, dat kan een sportman zijn die zich verliest in de wedstrijd of Jean-marc die ik met zijn klanten bezig zie…

Wat vind je mooi aan jezelf?
That I’m getting older, ik krijg veel meer rust in mijn hoofd en kan beter relativeren.

Wat vind je niet zo mooi aan jezelf?
Dat ik heel lui kan zijn en gemakzuchtig….

Wat doe je om je schoonheid te behouden?
Met LavieSage en Aveda weet ik dat de beste producten heb om mezelf optimaal te verzorgen. Daarnaast mediteer ik veel en kijk ik op YouTube filmpjes die me inspireren om mezelf van binnen verder te ontwikkelen. Het helpt me dingen beter te begrijpen, dat geeft rust en dat maakt me mooier (vind ik).

Heb je een tip voor onze gasten op het gebied van schoonheid?
De belangrijkste tip die ik iemand kan geven is vind iemand die jouw schoonheid écht ziet en die deze samen met jou verder ontwikkelt. Of dit nu je levenspartner is of je kapper, schoonheid van de buitenkant is een reflectie van de binnenkant.

Branko werkt op woensdag t/m zaterdag bij Laurent Salon & Spa als Topstylist.