NIEUW: MEDICEUTICALS

“Mooi haar begint bij een gezonde hoofdhuid” is het motto en de kerngedachte achter de haarproducten van Mediceuticals. De dermatologische en unieke verzorgingsproducten van Mediceuticals brengen en houden het haar en hoofdhuid in een optimale conditie. De haarproducten zijn samengesteld uit natuurlijke, niet-agressieve ingrediënten en grondstoffen. Mediceuticals ontwikkelt en levert verzorgingsproducten die het haar en de hoofdhuid in een optimale conditie brengen en houden. Ook worden doeltreffende behandelmethoden aangeboden voor een breed scala aan specifieke haar- en hoofdhuidproblemen.

Het productontwikkelingsproces bestaat uit jarenlange farmaceutische research en is gevormd door uitgebreide klinische tests op werking en veiligheid.

Wetenschappers en haarverzorgingprofessionals met een passie voor het creëren van producten afgestemd op specifieke hoofdhuid- en haarproblemen kwamen erachter wat voor mogelijkheden er lagen om mensen mooi en gezond haar te bezorgen. Het doel was om hoofdhuidaandoeningen zoals roos, dermatitis, psoriasis en verschillende vormen van haaruitval met medicinale shampoos en spoelingen te behandelen.

Researchers ontdekten dat door het behandelen van de hoofdhuidaandoeningen, de ‘look’, ‘feel’, en de algehele gezondheid van het haar verbetert. Dit was het begin van Mediceuticals.

Mediceuticals producten worden uitsluitend verkocht via daartoe gecertificeerde salons, spa’s en professionele haarklinieken. Onze specialisten hebben een gedegen producttraining gehad waardoor wij zijn toegerust om een juiste diagnose te stellen en een op maat gesneden advies te geven voor een juiste behandelmethode.

Er zijn verschillende productlijnen in het assortiment:

MEDICEUTICALS advanced hair restoration technology for men

De verzorgende haarproducten van Mediceuticals laten uw haar en hoofdhuid weer stralen. Op het gebied van haarproducten bevat het merk verschillende shampoos en treatments voor een intense behandeling voor het haar en hoofdhuid.

MEDICEUTICALS healthy hair solutions

Verzorgende shampoos en conditioners voor specifieke problemen. Oplossingen voor fijn en futloos haar, droog haar, of beschadigd haar. Specifieke oplossingen voor zwemmershaar en chemisch behandeld haar.

MEDICEUTICALS advanced hair restoration technology for Woman

Speciaal voor de vrouwen met (tijdelijke) hormonale stoornissen is de lijn For Woman ontwikkeld.

MEDICEUTICALS scalp therapies

Gezond haar vereist een gezonde hoofdhuid. Door diverse effecten van o.a. medicijngebruik, chemotherapie, diëten, hormonale schommelingen en stress kunnen de haargroei cyclus en het natuurlijk evenwicht van de hoofdhuid verstoord raken. Mediceuticals biedt voor deze problematiek effectieve, natuurlijke verzorgingsproducten voor een optimale conditie van het haar en de hoofdhuid.

Bij Laurent zijn we er enorm trots op dat we dit merk mogen opnemen in ons assortiment. Op donderdag 10 december organiseren wij een SCOPEdag. Op deze dag kunt u een scan laten maken van uw hoofdhuid waarna een persoonlijk advies volgt. Samen met onze professionals werken wij graag met u naar een geschikte oplossing.

Geef u hier op voor de scopedag op donderdag 10 december (uitsluitend op afspraak).