Laviesage Scandag dinsdag 19 februari

Een huid vormt zich van binnenuit, het is niet een op zichzelf staand iets. Het is heel belangrijk welke producten we op de huid aanbrengen, maar minstens zo belangrijk is het om ons lichaam de juiste bouwstoffen aan te reiken waarmee het voor ons een mooie huid kan bouwen.

Jammer genoeg is het in onze tijd heel erg moeilijk om voldoende bouwstoffen uit onze dagelijkse voeding te halen. Onze voeding is, ten opzichte van vroeger, enorm verschraald. De huidverbeterende voedingssupplementen (zogenaamde nutricosmetics) van LavieSage bieden ons de ontbrekende voedingsstoffen in de meest zuivere vorm, in hoge concentraties.

Het resultaat is al heel snel zichtbaar en voelbaar. Behalve een stralende huid werkt het in positieve zin op onze algehele gezondheid.

“Meten is weten”, daarom organiseren we bij Laurent zogeheten Scandagen die we onze gasten als service aanbieden. Onze eerste scandag in 2019 is op dinsdag 19 februari. Reserveer nu uw plaats. Komt u voor het eerst dan reserveren wij een 45 minuten consult voor u. Komt u voor een herhalingsconsult dan reserveren wij 30 minuten voor u.

Reserveer hier uw consult. Let op vol = vol.