NIEUW: LavieSage Nutricosmetics

LavieSage Nutricosmetics – voor een mooie huid van binnenuit

Vanaf 1 december verkrijgbaar bij Laurent Salon & Spa

De liefde voor schoonheid moet van twee kanten komen, van binnen en van buiten. Perfect in balans. LavieSage legt de nadruk op healthy ageing; schoonheid, gezondheid en balans; van binnenuit. De huid wordt immers constant van binnenuit door bouwstoffen uit gezonde voeding vernieuwd en vormt daarbij een reflectie van het functioneren van ons lichaam. Gezonde en gevarieerde voeding, een goede stofwisseling met voldoende opnamecapaciteit van de darmen en een hoogwaardige bescherming vormen de voorwaarden voor een goede huidconditie en een mooie, gezonde en frisse huid.

Orale producten die de collageenaanmaak van uw huid bevorderen doen dat automatisch ook voor uw bloedvaten. Antioxidanten die uw huid beschermen, ondersteunen ook uw hersenen en ogen. Wat u aan de buitenkant wenst, moet via de binnenkant aangemaakt worden. De LavieSage voedingssupplementen zijn ontwikkeld om uw gezondheid, uw huid en uw vitaliteit te ondersteunen, te voeden en te verbeteren met wat de natuur te bieden heeft. Slechts natuurlijke en hoogwaardige voeding, aangevuld met slimme nutricosmetics, kunnen hiervoor zorgen. Omdat de producten vooral een zichtbare invloed hebben op de huidconditie, huidopbouw en -herstel, noemen we ze nutricosmetics.

Wat zijn Nutricosmetics (Beautysupplementen)?
Nutricosmetics zijn voedingsstoffen met een positieve werking op de huid. Nutriënten voor cosmetisch gebruik om het heel eenvoudig te houden. Nutricosmetics zijn werkzame stoffen die in de juiste dosering en verhouding in combinatie met andere nutriënten kunnen zorgen voor een langdurig mooie en gezonde huid. Ze worden ingenomen om de huid te verzorgen, te verjongen of te verbeteren. Sinds het ontstaan van LavieSage in 2008 staat de ontwikkeling van topkwaliteit Nutricosmetics niet stil.

De producten
LavieSage ontwikkelt hoogwaardige voedingssupplementen voor huidverbetering, tegen huidproblemen en ten behoeve van algemene gezondheidsaspecten. De producten bevatten ingrediënten waarvan op basis van onderzoek bewezen is, dat ze uw huid van binnenuit kunnen verbeteren en ondersteunen.

De producten van LavieSage voorziet uw huid van extra ‘bouwstoffen’ waarmee het lichaam de huid snel in een betere conditie kan brengen. Ook werkt het ter ondersteuning van herstel bij huid-activerende behandelingen, het eindresultaat van de behandeling voorspelbaarder en krijgt uw huid weer een frisse en gezonde uitstraling krijgt. U kunt alle producten van LavieSage verkrijgen via onze webshop.

Wat past bij u?

In samenwerking met LavieSage hebben we tevens diverse behandelprogramma’s samengesteld voor in onze spa zodat u het resultaat krijgt wat aansluit bij uw wensen en behoeftes. Optimaal rendement dus tussen behandeling en resultaat. Informeer naar de mogelijkheden bij ons spa- en beautytherapists. Om precies te weten welke supplementen voor u het beste zijn organiseren wij regelmatig speciale dagen waarop u samen met de specialist kijkt waar uw behoefte ligt en hoe dit vanuit LavieSage ondersteunt kan worden. Interesse in een van deze dagen? Stuur een mail naar info@laurent.nl zodat we u op de hoogte kunnen brengen van de eerst volgende mogelijkheid. Uiteraard kunt u voor die tijd ook al bij ons langs komen voor een persoonlijk advies.
slidersWEBSHOP_kit