Laviesage: Cleanse & Revitalise Kit

Laviesage introduceert de nieuwe norm voor ontgiften met het 11-daags body & mind reset programma ‘Cleanse & Revitalise’. Een eenvoudig te volgen programma dat alles biedt om stap voor stap aan de slag te gaan met nuttige tips, dagprogramma’s en heerlijke recepten.
Herboren in slechts 11 dagen.

Laviesage Cleanse & Revitalise brengt het lichaam in 3 logische fasen binnen 11 dagen weer helemaal in balans. Het uitgekiende programma geeft het lichaam een complete reset, waardoor het daarna, de bouwstoffen uit voeding weer eenvoudig, snel en doeltreffend kan opnemen.
Het begin van een nieuwe Healthy Lifestyle

Ervaar zelf het resultaat van een verbeterde voedingsopname, een optimale spijsvertering, een snellere vetverbranding, een betere doorbloeding en een mooie, goed gehydrateerde en gezonde huid! Met Cleanse & Revitalise krijgt u weer energie, voelt u zich beter en geniet nog meer van het leven.
Echt, iedereen kan het succesvol volgen

Cleanse & Revitalise is een ‘mild’ en aangenaam programma. Door de in de praktijk beproefde en uitgebalanceerde opzet kunt u tijdens het programma gewoon van de heerlijke recepten uit de dagprogramma’s genieten. De voeding die u tijdens het 11-daagse programma eet, is heerlijk en zit boordevol waardevolle voedingstoffen. Cleanse & Revitalise: De eerste stap op weg naar een nieuwe Healthy Lifestyle.
Drie logische fasen, succes gegarandeerd

1. Voorbereidingsfase (2 dagen):
De voorbereidingsfase zorgt ervoor dat u tijdens de cleansefase weinig hoofdpijn, duizeligheid en stemmingswisselingen ervaart.

2. Cleansefase (7 dagen):
De Cleansefase stimuleert het ontgiften van de galblaas en lever, reinigt de nieren en het bloed en bevordert de doorbloeding en de lymfecirculatie. De supplementen en de afgestemde voeding maken afvalstoffen in de dunne en dikke darm los en voert deze af. De organen en weefsels worden tegen vrijkomende afvalstoffen beschermt door vitamine B, C en E, calcium, magnesium en zink zodat het lichaam de afvalstoffen efficiënt en snel kan afvoeren.

3. Revitalisefase (2 dagen):
De Revitalisefase zorgt ervoor dat het lichaam weer wordt voorbereid op het opnemen van zwaardere voeding.

De Cleanse and Revitalise programmadoos
De Cleanse & Revitalise programmadoos bestaat uit 9 onderdelen. Een gedetailleerde handleiding over het programma met uitleg over de 3 fasen met voor elke van de 11 dagen een planning met heerlijke gevarieerde recepten voor gezonde smoothies en smakelijke, energierijke diner gerechten en veel tips om het programma succesvol te doorlopen. In de doos zit verder nog een handige boodschappenlijst, een supplementenspecificatie en 6 soorten voedingssupplementen in de vorm van tabletten, capsules en poeders.

Supplement-1 ondersteunt de afvoer van gifstoffen uit de darm: dit supplement bevat kleisoort die gekenmerkt wordt door zijn unieke microscopische fijnheid. Het heeft de eigenschap om gifstoffen te kunnen absorberen die vervolgens op een volkomen natuurlijke wijze worden afgevoerd. Tevens bevat het tablet choline dat een waardevolle bijdrage levert aan de ontgifting van de lever.

Supplement-2 ondersteunt de ontgifting van de lever: deze capsule bevat krachtige ingrediënten die de galblaas- en leverfunctie ondersteunend. Het remt de ontstekingsgevoeligheid, helpt bij de vetverbranding en het stimuleert de ontslakking. Daarnaast bevat de capsule ter bescherming en aanvulling een aantal waardevolle mineralen zoals zink, vitamine C, B6 en B12 en antioxidanten uit spirulina, saffraan, aloë ferox en chlorella.

Supplement-3 ondersteunt de darmflora: deze capsule bevat een zogenaamd probiotica. Het is samengesteld uit 7 belangrijke bacterieculturen, waarmee de gezondheidshuishouding in de darmen wordt gestimuleerd. Het zorgt daarmee voor een betere spijsvertering.

Supplement-4 is een krachtige basis voor het samenstellen van gezonde groene smoothies: de groene smoothies in het programma worden samengesteld uit verse groenten, fruit en de inhoud van het sachet. Deze krachtige basis bevat maar liefst 16 verschillende ingrediënten. Deze zijn vezelrijk, hebben een hoge voedingswaarde, voorkomen een hongergevoel en stimuleren de werking van ontgiftingsenzymen en vormen een belangrijke bron van antioxidanten.

Supplement-5 is gezonde biologische (instant) tomatensoep: elk sachet bevat een bron van natuurlijke energie en is ideaal als een smaakvol en pittig tussendoortje.

Supplement-6 ondersteunt de grondige reiniging van de dunne darm: dit sachet bevat magnesiumsulfaat dat speciaal voor het grondig reinigen van de dunne darm tijdens de cleansefase wordt ingezet.

De Cleanse & Revitalise kit van Laviesage is bij Laurent Salon & Spa verkrijgbaar voor €129,-. Wilt u meer weten, neemt u dan contact op met onze front-desk manager of kom naar de eerstvolgende Laviesage scandag op dinsdag 26 september. Reserveren kan vanaf nu.