Nieuw: Aveda Shampure Thermal Dry Conditioner

April staat in het teken van Earth Month en dat betekent dat we ons best doen om zuiniger met water om te gaan. Maar waarom alleen in april en niet het hele jaar door? Het is namelijk makkelijker dan we denken. Wat dacht u van een wasbeurt overslaan? Een prima manier om water én energie te besparen. Dit kan er echter wel voor zorgen dat het haar soms wat verfrissing en verzorging mist… De nieuwe Shampure Thermal Dry Conditioner van Aveda voorziet van alle voordelen van een conditioner, zonder het haar nat te maken of te moeten föhnen op dagen dat u haar eigenlijk niet gewassen hoeft te worden; een all-time favourite van Laurent.

Het is een 97% natuurlijk afgeleide thermal dry spray die het haar onmiddellijk verzorgt, ontwart, verzacht en perfect te combineren is met onze Shampure Dry Shampoo. Waar de normale droogshampoo een teveel aan oliën bij de haarwortels absorbeert, omhult de dry conditioner het haar onmiddellijk met een zacht laagje van de lengtes tot in de punten dankzij een mix van gecertificeerd organische jojoba en zonnebloempittenolie.

Breng de Dry Conditioner aan op de haarwortels en masseer het product met de vingertoppen in. Spray vervolgens de Dry Shampoo over de rest van het haar en style het daarna naar wens. Wist u dat de Dry Conditioner bovendien ook nog eens het haar beschermt tegen de hitte van een föhn of stijl/krultang en zorgt voor een mooie, glanzende look?

Benieuwd naar wat advies?

  1. Geef ongewassen, eenvoudige vlechten een warrig effect door de hoofdhuid te masseren met de handpalmen. Breng vervolgens de Shampure Thermal Dry Conditioner aan op de punten.
  2. Zorg voor losse golvende krullen en geef uw paardenstaart een verzorgde finish met de Shampure Thermal Dry Conditioner.
  3. Tover uw futloze verwarde ochtendcoupe om tot prachtig golvend haar met Shampure Thermal Dry Conditioner en een aantal eenvoudig te stylen krullen.

De Aveda Shampure Thermal Dry Conditioner is vanaf 28 maart verkrijgbaar in onze webshop en in de salon.