Laurent in de media

Op diverse plekken stond Laurent in de media vermeld deze week! Echt super, met als resultaat een hele drukke week, zowel in de salon als in onze webshop. Het begon op 2e Paasdag met een heel leuk item in RTL Boulevard van Color Wow. Later die week werden Color Wow en Laurent op Libelle Daily uitgebreid besproken met heel veel bestellingen van Color Wow als gevolg. Ook schreef beautyblogster Chiara Romana een heel leuk artikel op Girlslovehealthy.nl over haar favoriete Aveda producten. Een drukke maar erg leuke week waar we heel dankbaar voor zijn!

rtlboulevard


RTL Boulevard;

Op 2e Paasdag was er een item over één van onze nieuwste producten, Color Wow. Presentatrice Anouk Smulders onthulde dat ze groot fan is van de Color Wow Root Cover Up, en ze is lang niet de enige. Haarstylist Ken Paves doet het haar van sterren als Jennifer Lopez en Victoria Beckham en gaat niet meer de deur uit zonder dit wondermiddel. “Ik ben geobsedeerd door de Color Wow Root Cover Up. Zonder tijdsverlies of beschadiging hebben we nu een rode loper-waardige kleur in handen om grijstinten of uitgroei te bedekken. Het creëert ook briljante highlights en lowlights en verbetert de haarlijn in het felle licht van de studio’s.”

Bekijk hier het fragment (vanaf minuut 24:55) in RTL Boulevard of lees meer over dit geweldige product dat uitgroei gelijk bedekt!

libelle daily logo

Libelle Daily;

Dé site voor vrouwen die alles willen weten en haar graag op de hoogte brengt van al het nieuws op het gebied van onder andere Mode & Beauty, nam Color Wow mee in haar nieuwsbrief en wijdde er een heel leuk artikel aan op www.libelle.nl Niet wetende dat dit product zo ontzettend veel vrouwen zou aanspreken. We wisten zelf natuurlijk al wel dat het een fantastisch product is maar nu weet de rest van Nederland het ook. Speciaal voor Libelle lezeressen was er ook nog een unieke aanbieding.

Benieuwd naar het artikel en de aanbieding? Lees hier meer

 

girlslovehealthy


Girlslovehealthy.com;

Een blog voor en door super girls! Girlslovehealthy staat dan ook niet voor niks voor girlpower. Oprichtster Ashley Samwel wilt samen met de Girlslovehealthy girls een sportieve en gezonde lifestyle creëren voor alle girls om ons heen. Daar hoort beauty ook bij en in dat kader bezocht beauty blogster Chiara Romana Laurent Salon & Spa afgelopen week om over haar favoriete Aveda producten te schrijven. Ze is vanaf de eerste dag dat ze kennis maakte met Aveda al fan en gebruikt naast de haarproducten van Aveda nu ook de huidverzorgingslijn van Aveda.

Lees hier meer over haar favoriete Aveda producten!