Laurent Salon & Spa viert samen met U.V.S.V/N.V.V.S.U haar lustrum

Laurent bestaat dit jaar 25 jaar en viert haar 5e lustrum, maar Laurent is niet de enige die een lustrum viert. De vrouwelijke studentenvereniging U.V.S.V/N.V.V.S.U viert haar 23ste lustrum deze zomer! Van 12 juli t/m 21 juli worden er allerlei activiteiten georganiseerd voor en door de leden waaronder een optocht door de stad en een exclusief gala voor de leden en dates, Het Laurent Gala.

Ter ere van het lustrum van U.V.S.V/N.V.V.S.U en het lustrum van Laurent Salon & Spa heeft Jean-Marc Deun (eigenaar Laurent Salon & Spa) het lustrum gesponserd. Door deze samenwerking aan te gaan met de Lustrumcommissie wordt het gala omgetoverd tot het Laurent Gala. Op dit gala krijgen de leden de mogelijkheid om in groepen op de foto te gaan voor de speciale fotowall van Laurent. Naast het Laurent Gala zijn er verschillende andere acties georganiseerd. Via Facebook is er speciaal voor de leden van U.V.S.V/N.V.V.S.U een winactie geweest. Door het invullen van een win formulier was het mogelijk een full make-over te winnen. De winnaar is Lieske de Vos, bij deze nogmaals gefeliciteerd! Zij wordt maandag 14 juli volledig in de watten gelegd bij Laurent waarna zij helemaal verzorgd naar het gala gaat. Verder wordt Laurent vernoemt op de website, programmaboekje, posters, in de lustrumalmanak en levert Laurent een bijdrage aan de reünisten goodiebag. Alles bij elkaar een erg mooie actie om zo Laurent Salon & Spa en Laurent First Floor onder de aandacht te brengen.

Deze zomer viert de U.V.S.V./N.V.V.S.U. haar XXIIIste Lustrum ter ere van haar 115-jarig bestaan. Het thema ‘Spectrum – kleur je leven’ staat voor alle kwaliteiten en eigenschappen die de vrouw ontwikkelt door lid te worden bij de U.V.S.V./N.V.V.S.U.. De Lustrumkleuren zijn alle kleuren van het spectrum. Als een witte lichtstraal wordt de U.V.S.V./N.V.V.S.U. en het Lustrum ingegaan waarna een kleurrijke persoonlijkheid ontstaat; het spectrum is ontstaan. Een week lang zullen verschillende activiteiten georganiseerd worden van gala’s tot familidage, vriendinnetjesdagen en groten feesten allemaal op een speciaal lustrumterrein in Utrecht welke voor deze gelegenheid volledig verbouwd is.

Laurent Salon & Spa werkt met veel plezier samen met het Lustrum van U.V.S.V/N.V.V.S.U en haar leden en wenst iedereen een fantastisch lustrum!