Invati vernieuwd

Naar mate we ouder worden, wordt ons haar dunner en is de kans groot dat u meer haaruitval heeft dan voorheen. De nieuwe Invati Advanced Solutions van Aveda, is het baanbrekende 3-stappen systeem die haarverlies met 53% weet te verminderen. Bestaande uit een Exfoliating Shampoo, Thickening Conditioner en een Scalp Revitalizer, bent u verzekerd van een volumineuze coupe. De nieuwe formule verdikt het haar direct bij slechts een enkele applicatie.

Invati Advanced Exfoliating Shampoo
Exfolieert, reinigt en vernieuwt op milde wijze de hoofdhuid op basis van salicylzuur uit wintergroene planten. Deze voedende formule reinigt het haar en ontklit de lokken zodat ze tijdens het wassen, beter beschermd zijn tegen afbreken.

Invati Advanced Thickening Conditioner
Verdikt het haar direct en zorgt voor een luchtige voeding om het haar te helpen beschermen tegen afbreken. Aminozuren van natuurlijke herkomst bootsen de bouwstenen van het haar na, om het haar van wortel tot punt te helpen versterken. Zo wordt het haar dikker en blijft het de hele dag voller.

Invati Advanced Scalp Revitalizer
Dringt door tot in het oppervlak om de natuurlijke keratine van het haar te ondersteunen. De toevoeging van gecertificeerd biologische amla bladeren maakt het haar direct dikker en zorgt vanaf de haarwortel voor een liftend effect. U hoeft de Revitalizer slechts één keer per dag aan te brengen.

Vanaf nu verkrijgbaar bij ons in de salon en in onze webshop.