Invati Advanced Deal

Haarverlies
Baalt u af en toe van uw haar omdat het dunner is dan u graag zou willen? Of heeft u last van haarverlies door bijvoorbeeld zwangerschap of stress? Dan hebben we goed nieuws voor u! Aveda begrijpt namelijk dat als vrouwen een haar probleem hebben dat het nooit bij één zorg blijft en dat vrouwen niet gaan voor een ´one size fits all´ oplossing. Deze maand hebben we de Invati Advanced Deal voor u.

Onderzoek
Aveda heeft met een dedicated team uitvoerig onderzoek gedaan naar haaruitval maar ook naar dun haar in het algemeen. Wij vrouwen dromen uiteraard allemaal van een weelderige bos haar en als er een product bestaat wat daar bij kan helpen dan willen we dat natuurlijk meteen hebben.

Naar mate we ouder worden, wordt ons haar dunner en is de kans groot dat u meer haaruitval heeft dan voorheen. De Invati Advanced Solutions van Aveda, is het baanbrekende 3-stappen systeem die haarverlies met 53% weet te verminderen. Bestaande uit een Exfoliating Shampoo, Thickening Conditioner en een Scalp Revitalizer, bent u verzekerd van een volumineuze coupe. De nieuwe formule verdikt het haar direct bij slechts een enkele applicatie.

Invati Advanced Exfoliating Shampoo
Exfolieert, reinigt en vernieuwt op milde wijze de hoofdhuid op basis van salicylzuur uit wintergroene planten. Deze voedende formule reinigt het haar en ontklit de lokken zodat ze tijdens het wassen, beter beschermd zijn tegen afbreken.

Invati Advanced Thickening Conditioner
Verdikt het haar direct en zorgt voor een luchtige voeding om het haar te helpen beschermen tegen afbreken. Aminozuren van natuurlijke herkomst bootsen de bouwstenen van het haar na, om het haar van wortel tot punt te helpen versterken. Zo wordt het haar dikker en blijft het de hele dag voller.

Invati Advanced Scalp Revitalizer
Dringt door tot in het oppervlak om de natuurlijke keratine van het haar te ondersteunen. De toevoeging van gecertificeerd biologische amla bladeren maakt het haar direct dikker en zorgt vanaf de haarwortel voor een liftend effect. U hoeft de Revitalizer slechts één keer per dag aan te brengen.

De producten van de Aveda Invati lijn kunnen dus helpen in een periode van haar verlies. Maar ook voor iedereen die graag voller en dikker haar wil is de Invati verzorging geschikt. Daarnaast is de Invati Thickening Intensive Conditioner ook geschikt voor wanneer u droog haar hebt dat ruw aanvoelt, als u op zoek bent naar een intensieve voeding voor uw haar op basis van verzorgende ingrediënten of wanneer u tijdens seizoenswisselingen droger haar krijgt.

Invati Advanced Deal*

Koop een  Invati Advanced Shampoo + een Invati Advanced Conditioner en ontvang de Invati Advanced Scalp Revitalizer ter waarde van €69,- cadeau. Ga nu naar de webshop.

* zolang de voorraad strekt