Interview Jean-marc Deun in Leven!

Deze maand staat Jean-marc Deun (eigenaar Laurent Salon & Spa) met een uitgebreid artikel in magazine Leven! Een regionale glossy gericht op oa regio Utrecht die 4 keer per jaar verschijnt. Lees hieronder het interview wat Jean-marc Deun had met Leven! over onder andere het nieuwste concept van Laurent; Laurent First Floor.

Laurent Salon & Spa: een unieke all-in-one beauty experience

“Na 25 jaar wordt de top belevenis bij Laurent voor iedereen bereikbaar”

Wanneer je binnenloopt bij Laurent aan het Janskerkhof in Utrecht voel je gelijk dat dit niet zomaar een kapsalon of city spa is. Het is een ware belevenis waar een relaxte en serene sfeer heerst en waar je je gelijk op je gemak voelt. Als gast wordt je geadviseerd en geholpen door specialisten die tot de absolute top in hun vak behoren, waar alleen met hoogwaardige producten zoals Aveda gewerkt wordt en waar verder wordt gekeken dan alleen de spiegel. Al meer dan 25 jaar is dit hét adres om even aan de drukte van alle dag te ontsnappen en jezelf te laten verwennen met pure luxe en kwaliteit.

De totaal beleving zit ook in de behandelingen. Zo kun je als gast, naast het creëren van een goede coupe en kleur, bij Laurent ook terecht voor facials, beauty treatments en make-up adviezen. Al deze elementen zorgen voor die ene perfecte eerste indruk.

Laurent First Floor
Jean-marc Deun, directeur Laurent Salon & Spa, heeft als wens om deze all-in-one beauty experience na al die jaren voor ieder budget bereikbaar te maken. Vanaf september 2014 zal hij daarom binnen Laurent starten met Laurent First Floor. Een nieuw concept waar gasten zullen worden geholpen door jong talent die zorgvuldig door Laurent geselecteerd zijn. Op deze manier kan iedereen verwend worden met kwaliteit en krijgen deze junior stylisten de mogelijkheid om later door te groeien tot top stylist of zelfs tot master stylist bij Laurent.

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen omtrent Laurent First Floor? Volg Laurent op Facebook!

artikel Leven! JPEG