Happy Healthy Young Skin

Speciaal voor tieners & de mama’s hebben we een aantal fijne tips met onze Spa & Beautytherapists op een rijtje gezet. Huidverzorging is echt de aller-aller belangrijkste stap voor een Happy Healthy Young Skin! Als je je huid niet goed verzorgt, dan zal ook de eventuele make-up tegenvallen en niet goed zitten. Misschien zie je nog niet echt het nut in van goede verzorging, maar neem maar van onze Spa & Beautytherapists aan dat dit essentieel is.

Maar dan komen we bij de vraag: wat heb je nu echt nodig?
– een mild product om make-up te verwijderen zoals de Aveda Botanical Kinetics Purifying Creme Cleanser
– een vochtinbrengende moisterizer zoals de Aveda Botanical Kinetics Hydrating Lotion

Of als je misschien een iets vettere huid hebt en last hebt van onzuiverheden, dan kun je beter voor de volgende producten kiezen:
de Aveda Outer Piece Foaming Cleanser
de Aveda Blemish Relief Lotion

Waarom natuurlijke producten?
De producten van Aveda zitten bomvol met natuurlijke plantextracten en bevatten verder GEEN chemicaliën, parabenen, sulfaten, minerale oliën en dierlijke ingrediënten. Eerlijkheid duurt het langst, de producten van Aveda zijn voor 99% natuurlijk en zullen jouw huid geen schade aanrichten, anders dan vele producten die je voorbij ziet komen in reclames op televisie kanalen.

Wanneer begin je met reinigen?
Hiermee kun je al heel jong starten zo rond het 12e levensjaar kun je al met milde producten beginnen. Wist je namelijk ook dat er in de lucht veel vieze deeltjes en stofjes hangen, die je poriën kunnen verstoppen? Naast aanleg, (te)veel chocola eten en verkeerde voeding kan dit ook een veroorzaker zijn van puistjes. Reinigen is dus essentieel. Naast het reinigen is het heel belangrijk zoals we hierboven aangeven, dat je zorgt dat je je huid voedt met een mild product. Het liefst een product met een SPF erin, zodat je je huid al op jonge leeftijd beschermt tegen de schadelijke effecten van de zon. De zon is heerlijk en hier mag je vooral veel van genieten, maar doe dit wel met een factor die zorgt dat je huid niet verbrand. Dit kan met de Aveda Daily Light Guard SPF 30, een heel handig flesje wat je overal mee naar toe kunt nemen.

Dit zijn zomaar een aantal tips voor een HAPPY HEALTHY YOUNG SKIN!

En zeg je, ik wil er toch meer over weten  en de Aveda producten uit proberen? Kom dan eens naar onze City Spa. We hebben speciale gezichtsbehandelingen voor tieners en pubers.