Hair Inspiration 2016

Heeft u wel eens van ’tortoise’ haarkleuren gehoord? Ook wel eens tortoiseshell, balayage, ecaille haarkleur of schildpadhaarkleur genaamd.  Nou, wij tot voor kort ook niet, maar we kunnen u vertellen dat dit juist dè haartrend voor 2016 is. Dit jaar gaan de celebs ‘en masse’ voor deze nieuwe trend. We laten in 2016 de Ombré kleuren ver achter ons. De kleuren worden weer veel natuurlijker. We zullen u uitleggen hoe dit eruitziet, de kleuren van het schild van een schildpad worden nagebootst, het effect in het haar is onbeschrijflijk mooi.

Kleuren nuances?
Het kleurenpalet is geïnspireerd op het bruine, glanzende schild van een schildpad. De basis van uw haar is een egale bruine tint,  die wordt afgewisseld met lichtere en donkere lokken (highlights en lowlights) die tegen de basiskleur aanleunen. Er kan gebruik gemaakt worden van elke tint tussen goudblond en donkerbruin (denk aan karamel, kastanje, mahonie…). Het resultaat is: een prachtige, glanzende, natuurlijke ogende haardos.

Het resultaat?
Het gezicht licht op én geeft volume aan elk kapsel, kort en lang. Het verschil met een tie & dye of een ombré? Het kleurverschil tussen de verschillende lokjes is subtiel. Bovendien worden de lokjes op de ganse haardos aangebracht, niet enkel op de onderste helft. Dat maakt het resultaat een stuk natuurlijker.

Bij Laurent begrijpen we heel goed, dat hier een trend gezet is! Doet u ons ook maar een ’tortoise’!

Voor meer informatie kunt zich uiteraard wenden tot de dames van onze Frontdesk. Zij kunnen een afspraak inplannen met één van onze Coloristen en u van een persoonlijk advies voorzien.