Goede voornemens

We zitten inmiddels al weer halverwege januari en uiteraard bent u nog steeds bezig met het realiseren van uw goede voornemens. Meer quality time voor onszelf maar ook met familie en vrienden, vaker sporten, gezonder eten en een nieuwe baan zijn de meest voorkomende goede voornemens van de Nederlanders. Wij kunnen u met een aantal helpen!

Om te beginnen: 1) meer tijd voor uzelf… We roepen het allemaal wel eens en toch is het zo moeilijk het te realiseren. Onze tip, plan gewoon momenten in waarop u een keer heerlijk naar de sauna gaat, een bezoek aan de kapper brengt of onze City Spa voor een massage, een lunch met een vriendin etc. Maar PLAN HET IN! Ook al is het pas over twee maanden, het is toch heerlijk om ergens naar uit te kunnen kijken?

2) Meer tijd met familie en vrienden. Deze valt buitengewoon goed te combineren met de andere goede voornemens want u kan natuurlijk ook samen sporten, samen koken en eten en samen naar de kapper gaan of ga lekker in het weekend naar buiten. Bijna de helft van alle werkende en studerende Nederlanders krijgt te weinig buitenlucht wat weer leidt tot een tekort aan Vitamine D. Vitamine D is dé vitamine voor gezonde en sterke botten. Deze vitamine is nodig om calcium op te nemen uit eten en in te bouwen in de botten. Vitamine D is ook belangrijk voor de spieren en speelt bij tal van andere processen in het lichaam een rol. U kunt dit natuurlijk ook aanvullen met supplementen van LavieSage.

3) Vaker sporten: Laurent Salon & Spa heeft een samenwerking met The Bootcamp Club Utrecht. Dus….als u lekker naar buiten wilt, wilt sporten met bekenden en onbekenden, weer fit wilt worden, informeer dan naar de mogelijkheden bij onze Front Desk Medewerksters of stuur een mail naar info@laurent.nl

4) Gezonder eten: allereerst wanneer u met deze aan de slag gaat doe dit dan stap voor stap en niet in een keer rigoreus het roer om. Uit onderzoek is gebleken dat mensen die de 80/ 20 regel (80% gezond/ 20% minder gezond) aanhouden langer plezier hebben van een gezonde leefstijl. Wij helpen deze maand een beetje door u iedere vrijdag een gezonde juice of smoothie van het huis aan te bieden. Vers bereidt! Klik hier voor het menu van deze maand.

5) Een nieuwe baan: we hebben een aantal hele leuke vacatures open staan dus kijk gerust of er iets voor u tussen zit;-)

Wij wensen u heel veel succes met het realiseren van al uw dromen en wensen dit jaar!