ghd verkooppunt Utrecht

ghd verkooppunt Utrecht
Met trots mogen we vermelden dat Laurent Salon en Spa sinds deze maand een officieel ghd Flagship Store is. Dat betekent dat wij het enige ghd verkooppunt Utrecht zijn die het hele assortiment van ghd aanbiedt, dat al het personeel ghd opgeleid is en dat u voor al uw styling wensen bij ons terecht kunt. Uiteraard naast de vertrouwde Aveda producten. Wij geloven dat deze twee merken elkaar ongelofelijk mooi kunnen versterken. Zo kan er voor iedereen de ultieme look gecreëerd worden. Het stylen met een styletang is iets van alle generaties, echter maakt nog niet iedereen hier gebruik van. Wij hopen u te kunnen inspireren en te enthousiasmeren om dit ook te gaan doen met de ghd stylers.

Wie is ghd?

Samen met wetenschappers en stylisten werkt ghd aan baanbrekende innovaties die u de controle geeft om ultieme resultaten en alle gewenste looks te creëren. ghd staat voor Good Hair Day. In de UK en USA kan niemand meer zonder ghd, de hairstyler die zowel hair professionals als consumenten over de wereld laat genieten van een “Good Hair Day, every day.” Ook in Nederland krijgt het bedrijf steeds meer voeten aan de grond en terecht want ze maken fantastische producten die goed bij het kwaliteitsniveau van Laurent Salon en Spa past.

ghd biedt grote verscheidenheid aan producten waaronder: professionele borstels, stylingproducten, föhns en haarstylers.

ghd Workshop

Wilt u ook graag leren hoe u uw haar kunt stylen met de producten van ghd? Op 31 mei organiseren wij een styling workshop samen met de ghd professionals die u alle ins- en outs kunnen leren! Deze workshop krijgt u cadeau bij aanschaf van een van de styling tools van ghd. Wilt u eerst graag eens kijken of het wat voor u is, bedragen de kosten € 25,- per persoon wat u retour krijgt wanneer u alsnog een tool aanschaft tijdens de training. Lees hier meer.