GHD Styling Workshop 

Als u thuis komt van de kapper zit uw haar perfect, maar als u het later zelf probeert te stylen, lukt het niet. In ieder geval niet zoals u het wilt! Tijdens deze workshop op donderdag 15 februari leert u hoe u uw haar gemakkelijk in het gewenste model kunt brengen. Het programma van deze twee uur durende workshop ziet er als volgt uit.

Onze specialisten leggen stap voor stap alles aan u uit. Er zijn genoeg haarstyling apparaten van GHD en haarstylingproducten van ondermeer GHD en Aveda, om in deze workshop mee aan de slag te gaan. Ieder leert  om te gaan met zijn haar en hoe dit het beste verzorgd kan worden.

Leer tijdens deze workshop de basis vaardigheden en de technieken van het opsteken. Gedurende 2 uur leert u stap voor stap hoe, u uw eigen haar het beste kunt opsteken. U leert de basistechnieken van het opsteken en omgaan met verschillende styling apparaten. Daarnaast wordt u geleerd hoe u, uw eigen haar kunt stylen en welke producten u kunt gebruiken om een bepaald resultaat te creëren. Bij iedereen wordt uitleg gegeven over hoe u het beste uw haar kunt verzorgen.

U leert de volgende aspecten:
– Voorbereiden van het haar (preppen)
– Föhntechnieken
– Diverse opsteektechnieken
– Touperen
– Werken met stijltang, krultang
– Diverse krultechnieken
– Werken met extentions
– Leren van het creëren van extra volume

Boek deze workshop, voor maar €35,- doet u mee, en maak u de beste trips & tricks eigen.