Gewijzigde openingstijden rond Kerst

We hebben onze openingstijden verruimd in de week voor Kerst zodat iedereen een plekje kan reserveren bij zijn of haar favoriete specialist.

Feestelijke look
Heeft u al een feestelijke look voor ogen? Onze specialisten staan voor u klaar om u te voorzien van persoonlijke adviezen en zijn op de hoogte van de laatste trends op het gebied van haar-, gezicht- en nagelverzorging voor de feestdagen. Neem het beeld mee zodat u een voorbeeld kunt tonen in de salon.

We kijken graag naar uw wensen en passen hierop onze expertise aan. Ook kijken we naar de warmte van uw huid, uw haarkleur en welke kleuren daarbij het beste passen. We geven u advies zodat u zelf ook aan de slag kunt gaan met deze tips. Zo straalt u niet alleen deze Kerst, maar ook de rest van het jaar!

Plan nú uw afspraak in december
Maak tijdig uw afspraak want onze planningen lopen snel vol. We zijn in de week voor Kerst iedere avond tot 20 uur geopend. U kunt reserveren via onze website of u kunt telefonisch contact met ons opnemen via 030-23 67 483. Een mail sturen mag natuurlijk ook altijd: info@laurent.nl.