Fit 2018 in!

De feestdagen zitten vol verleidingen. Een overdaad aan eten, drinken en zoetigheid kan voor een lusteloos en ongezond gevoel zorgen. Wij vroegen onze deskundige van Laviesage, Jerome Stickelmann, om zijn beste advies voor de feestdagen met ons te delen. U leest het hier.

1. BEGIN ELKE MAALTIJD MET EEN KLEURRIJKE SALADE!
Als u begint met fruit en groente, zult u daarna minder behoefte hebben aan het calorierijke voedsel. Daarbij voorziet u uw lichaam van vele antioxidanten, vitaminen en mineralen zonder teveel calorieën. Kies altijd voor biologisch fruit en groente als u die mogelijkheid heeft.

2. NEEM EEN DAGELIJKS SUPPLEMENT
Een dagelijks supplement bevat, vitaminen, mineralen, antioxidanten en omega-3 vetzuren. Zorg ervoor dat u micro-nutriënten binnen krijgt die de normale functie van uw immuunsysteem, uw hart, gezichtsvermogen en metabolisme ondersteunen.

3.BEPERK DE INNAME VAN ALCOHOL
Alcohol kan slaapproblemen veroorzaken, eetlust verhogen en levert veel calorieën. Bovendien is alcohol giftig voor het lichaam. Dus zorg ervoor dat de inname van alcohol beperkt voor gezondere feestdagen. Een glaasje is heus niet erg, zeker niet als u ervan geniet.

4. BLIJF OOK TIJDENS DE FEESTDAGEN IN BEWEGING
Matige intensiteit van training zoals wandelen, verbrandt vet. Dit maakt het makkelijker om uw gewicht te beheersen. Het versterkt uw lichaam geeft meer energie. Samen een wandeling maken is een geweldige manier om te socializen.

5. ZORG VOOR EEN GOEDE NACHTRUST! 
Slaapgebrek heeft veel nadelige effecten op uw lichaam zoals bijvoorbeeld op het immuunsysteem en uw eetlustregulatie. Dus zorg voor voldoende nachtrust!

We wensen u een goede jaarwisseling namens Team Laurent!