Winter Shopping Night

Donderdag 29 november hebben wij een Winter shopping night met 20% korting op vele artikelen*. Kom naar deze gezellige shopping night in winterse sferen!  Warm uzelf op bij onze vuurkorven en geniet van de lekkere winterse hapjes en laat uzelf in de watten leggen door onze beauty experts.

Gedurende de avond zijn er diverse activiteiten waar u aan kunt deelnemen, mini-facials en make-up adviezen en touch ups. Verder kunt u uw haar laten stijlen en uw nagels laten doen, kortom het wordt een gezellige avond!

Om 18:30 uur  ligt de rode loper voor u klaar! De toegang is gratis, maar zorg er wel voor dat u en uw vriend of vriendin op de gastenlijst staat. Om op de gastenlijst te komen kunt u zich per mail aanmelden of u kunt zich telefonisch aanmelden bij een van onze Front-desk Managers. U ontvangt van ons dan een bevestiging.

Tijdens de avond krijgt u, wanneer u op de gastenlijst staat, een ticket bij binnenkomst, met dit ticket maakt u ook nog eens kans op fantastische beauty prijzen! Uiteraard laten wij u niet naar huis gaan, zonder een goed gevulde beauty bag vol inspiratie & luxueuze artikelen.

Bent u erbij dit jaar? Meldt u zich dan aan via telefoon nummer:  030 236 7483 of stuur ons een mail naar info@laurent.nl

Alle producten hebben korting behalve de GHD artikelen*