NIEUW: Epileren met draad

Wist je dat… je per 1 april 2014 een afspraak bij Laurent kan boeken voor epileren met draad of touw, ofwel threading?

Deze Oosterse en huidvriendelijke ontharingsmethode wordt al eeuwen lang gebruikt voor gezichtsontharing en wenkbrauw shaping. Met een 100% katoenen draad epileer je ook de fijnste donshaartjes die je met een pincet niet kunt verwijderen. Op deze wijze kun je prachtig gevormde wenkbrauwen creëren die veel langer strak blijven. Bij threading wordt het haartje er inclusief de haarfollikel uit getrokken. Bij regelmatig behandelen zal deze verzwakken, wordt het haartje steeds makkelijker te verwijderen en zal deze dunner terug komen.

Het veroorzaakt geen ingegroeide haartjes en kan gedaan worden in alle delen van het gezicht. Het geeft geen littekens of verbranding en rekt de huid niet uit, zoals dit gebeurt bij andere ontharingsmethodes. Epileren met draad is zeer hygiënisch, omdat er iedere keer een nieuw stukje draad word gebruikt. Ook is het 100% natuurlijk en worden er geen chemische middelen gebruikt.

Dus ook voor de meest gevoelige huidtypen is deze methode uitermate geschikt of zelfs dé oplossing! Bij Laurent Salon & Spa wordt deze behandeling uitsluitend door onze spa- en beauty therapists gedaan en in combinatie met een andere (gezichts- of haar) behandeling.

Neem contact op voor meer informatie.