Droog en onhandelbaar haar na de zomer?

Droog en onhandelbaar haar na deze zomer? Chloor (zwemwater) en uv-licht beschadigen het haar en maken het droog. Daarnaast hebben het gebruik van verkeerde haar verzorgingsmiddelen en chemische behandelingen ook een negatief effect op de kwaliteit van uw haar. Het gevolg hiervan is dat uw haar droog aanvoelt en met het oog op de herfst is het belangrijk het nú goed te verzorgen zodat de kwaliteit van uw haar niet verder afneemt gedurende deze maanden.

Het haar reinigen met een goede shampoo en het intensief verzorgen met een conditioner helpen uw haar gezond te houden.

De haarproducten van de Aveda Dry Remedy-lijn zijn zeer geschikt voor dagelijks gebruik en hydrateren droog en broos haar zonder het te verzwaren. De producten zijn op basis van organische buriti olie. Deze olie behoort tot een van de grootste bronnen van natuurlijke beta-caroteen (5 x zoveel dan wortel). Beta-caroteen is een van de meest krachtige antioxidanten met een hoge celvernieuwende eigenschap hetgeen bijdraagt aan mooi, glanzend en gezond haar.

Beijk hier de producten uit de Aveda Dry Remedy-lijn

 

Een behandeling die het haar voor een langere periode kan herstellen is de Botanical Hair Treatment Plus. Voor meer informatie over deze treatment, verwijzen wij u naar onze website: https://www.laurent.nl/behandelingen/treatments/.

Ook is het erg belangrijk om na de zomer de droge punten uit het haar te laten knippen, dit zorgt dat uw haar niet snel afbreekt en zal uw haar er gezonder uit doen laten zien.

Gezond haar is een goed uitgangspunt voor een nieuwe herfstcoupe!