Water… maar dan even anders!

We weten het allemaal: je huid heeft veel vocht nodig om mooi en soepel te blijven en om afvalstoffen af te voeren. Water zorgt voor een goede vochttoevoer naar de huid en houdt je huid schoon. Hoe goed het ook is, soms schiet die 1,5 liter water er toch bij in of komt de hele dag water drinken even je neus uit en heb je gewoon zin in een smaakje.

Kruidenthee biedt een fijne oplossing doordat er inmiddels super veel lekkere & pure varianten te koop zijn. Wij zijn zelf fan van de AVEDA kruidenthee maar je kan natuurlijk ook je water eenvoudig pimpen door er fruit en kruiden aan toe te voegen. Het kost je maar een paar minuten om de ingrediënten te snijden en aan het water toe te voegen. Wij hebben een paar combinaties voor je op een rij gezet, maar je kunt natuurlijk ook zelf gaan experimenteren met fruit en kruiden.

Tip: je kan het water gelijk na het bereiden al drinken maar voor extra smaak kun je het ook een nachtje weken in de koelkast. De volgende dag heb jij een heerlijke variant op dat soms toch wat saaie water.

Onze favoriete combinaties:

Sinaasappel + citroen + limoen
Citroen + blackberries + verse munt
Citroen + komkommer + verse munt
Bramen + kersen + limoen

water detox

Aardbeien + citroen + basilicum
Komkommer + limoen + verse munt
Ananas + sinaasappel + theelepel gember
Watermeloen + verse munt

water

Geschreven door Mimi Voortman

Bron: www.pinterest.com