De perfecte herfstlook

Een nieuw seizoen betekent nieuwe haartrends &  looks. Wat zijn de trends volgens onze specialisten? De ‘pony’ is weer helemaal terug van weggeweest. En dit jaar is deze er in vele soorten. Afhankelijk van de vorm van uw gezicht, geven we u graag een passend advies. Wat betreft kleur; is koper het helemaal. Warme kopertinten en hazelnoot kleuren. Onze colorist bespreekt graag de mogelijkheden met u door. Tot slot kunt u bij Laurent Salon & Spa vragen naar een make-up touch up. Momenteel werken we met de nieuwste Aveda make-up collectie Fall/Winter ’17, Birds of Paradise.

En voilà! U creëert in no-time; dé perfecte herfstlook.

Styling
Bij een nieuw seizoen horen nieuwe stylingproducten. Nieuw van Aveda zijn; de Texture Tonic en  de Pure-Fume Hair Mists van Aveda.

Texture Tonic
Lastig om de zomer gedag te zeggen? Wilt u dat strandgevoel vasthouden en bent u degene wiens haar altijd perfect zit na een dagje strand? Aveda komt met de Texture Tonic voor een beachy look. Dit product breng onmiddellijk textuur aan uw haar en heeft een pittig citrus aroma.

De ingrediënten die hierin zitten zijn zout & suiker; het zout zorgt voor textuur terwijl de suiker uw haar hydrateert om een mooi glanzende ‘undone’ look als resultaat te geven. Dit product kan op vochtig haar worden aangebracht voor zachte krullen of op droog haar voor extra textuur. Maar ook kan deze Texture Tonic worden gebruikt voor non-wash days om uw stijl te verfrissen.

• Breng aan op vochtig haar voor zachte golven.
• Breng aan op droog haar voor een stylish stuggere feel.
• Breng aan als een opfrisser, twee of drie dagen na een wasbeurt.

Pure-Fume Hair Mists
De nieuwe Aveda Pure-Fume Hair Mists op 99% plantaardige basis verzachten het haar en geven glans. Maar brengen ook de aroma’s tot leven van drie verschillende plekken van de wereld, waaronder de bloesemtuinen in Azië, de opzwepende vibe van Brazilië en de tropische bloemen, de wierook en kruidige essences van het Midden-Oosten.

Aveda Mihana Pure-Fume Hair Mist heeft een weelderig, intens kruidig en bloemig Pure-Fume aroma met verzachtende balsems en een sprankelend citrus-akkoord. De geur is geïnspireerd op de exotische tuinen van Japan en is samengesteld op basis van Aveda’s authentieke Pure-Fume Aroma met jasmijn, gecertificeerd biologische mandarijn, kruidnagel en andere pure bloemen, – en plantenessences.

Marassona Pure-Fume Hair Mist heeft een sprankelende, frisse en zuivere citrusgeur in combinatie met witte bloemen en verkwikkende houtachtige specerijen. De geur is geïnspireerd op de tropische bloemen van Brazilië en is samengesteld op basis van Aveda’s authentieke Pure-Fume Aroma met gecertificeerd biologische neroli, ylang-ylang en vetiver en andere pure bloemen, – en plantenessences.

Alanara Pure-Fume Hair Mist heeft een intens, uitbundig aroma op basis van exotische, sprankelende specerijen, verfrissende roosachtige bloemenakkoorden en kostbare wierook van houtsoorten. De geur is geïnspireerd op de sierlijke aroma’s van het Midden-Oosten en is samengesteld op basis van Aveda’s authentieke Pure-Fume Aroma.

Voor het beste resultaat sprayt u Aveda Pure-Fume Hair Mists op droog, gestyled haar. Gebruik het op elk moment dat u uw haar wilt verfrissen of de geur van de pure bloemen, – en plantenessences wilt ervaren.

De Aveda Texture Tonic en de Pure-Fume Hair Mists zijn verkrijgbaar in onze webshop en in de salon.