Corona voorzorgsmaatregelen bij Laurent

Met de uitbraak van het Corona virus in de wereld en dus ook in ons land en de aangescherpte maatregelen die hierbij horen, hebben wij bij Laurent ook maatregelen getroffen voor jouw veiligheid.

De salon
De salon wordt iedere dag extra gereinigd, denk hierbij aan armleuningen, tafeltjes, glazen deuren, spiegels, materialen waar mee wordt gewerkt en de toiletten.

Bij aankomst bij Laurent
In onze ontvangstruimte staan bij onze Front-desk managers flessen met desinfecterende hand gel. We vragen iedere gast om zowel bij binnenkomst als bij vertrek de handen goed te desinfecteren. Voor en na iedere behandeling reinigen ook onze specialisten hun handen grondig.

Producten
Ga je liever niet de deur uit? Bestel dan je favoriete producten via onze webshop.

Ben je verkouden, koortsig en niet lekker? Blijf dan gewoon thuis en annuleer je afspraak, indien mogelijk 24 uur van tevoren.

We werken met een ruime planning, waardoor we nooit met veel personen tegelijk binnen zijn. We hanteren de richtlijnen van het RIVM en volgen deze op de voet. Al onze beslissingen zijn gebaseerd op feiten. Mocht je vragen hebben over ons beleid, neem dan rustig even contact op met onze Front-desk Manager.