NIEUW bij Laurent: Chokay

WAARSCHUWING: dit is een bericht om van te smullen en zou wel eens gevaarlijk kunnen zijn voor je portemonnee als je van chocolade houdt….

Eens in de zoveel tijd loop je tegen een product aan waarvan je denkt: “Dit is goed nieuws!” Een product waar je vrolijk van wordt en wat je met iedereen wilt delen. Dat hadden wij met de chocolade van Chokay! Geraakt door het verhaal van twee Brabantse ondernemers, Lars en Bart, die liefhebber zijn van chocolade, net als wij.  En liefhebbers onder elkaar weten dat een chocoloos leven een arm leven is. Een leven zonder die langzaam smeltende bitterzoete sensatie die je iedere keer weer een beetje overvalt, die je achterlaat met gesloten ogen en een zachte zucht. Ze draaien er niet omheen. Ze zijn helemaal gek van chocolade en gaan samen voor Chokay. Hun droom. Belgische kwaliteitschocolade van duurzame cacao, biologisch waar mogelijk en zonder toegevoegde suikers.

chokay is ok

Het is geen geheim dat we bij Laurent van kwaliteit houden maar vooral ook van een fit & healthy lifestyle waarbij af en toe jezelf verwennen een must is! Genieten! Daarom hebben wij voor Chokay gekozen in de salon. Overheerlijk, lekker bewust zonder suiker, met zoetstoffen uit een natuurlijke bron en respectvol voor planters, plukkers, inpakkers en alle anderen die Chokay samen heel okay maken. Chokay is niet alleen heel bewust, maar ook erg lekker! Bij Chokay proef je de pure cacao. En de biologische noten of vruchten waar Chokay mee wordt gecombineerd. Probeer het zelf maar!

Chokay is er in drie smaken namelijk Milk Bio Almonds with Cinnamon, Dark Bio Cranberries en Milk Bio Peanut Rocks maar vooralsnog beginnen we met één smaak in de salon:

Milk Bio Almonds with Cinnamon;

Een absolute killer, een hapklare liefdesverklaring. Liefde die brandt tot in de ziel van je smaakpupillen. Eeuwig. En altijd.

Ingrediënten: Biologische amandelen, biologische kaneel

Milk Bio Almonds with Cinnamon van Chokay is bij ons te koop in de salon én in de webshop!

Chokay Almonds