Breast Cancer Awareness Month

De maand oktober staat traditioneel in het teken van borstkanker. Ook bij Laurent Salon & Spa vinden wij het belangrijk om stil te staan bij de Breast Cancer Awareness maand om zo aandacht te vragen voor deze vreselijke ziekte. Huidig onderzoek heeft aangetoond dat 1 op de 7 vrouwen in haar leven borstkanker zal ontwikkelen.

Tijdens de Breast Cancer Awareness maand zal Aveda €3 van de verkoopprijs van elke verkochte Limited Edition BCA Hand Relief Moisturizing Creme doneren aan The Breast Cancer Research Foundation (BCRF). Het doel van Aveda is om wereldwijd €255.000 in te zamelen ter ondersteuning van dierproefvrij borstkanker onderzoek en om een medicijn te vinden voor deze meest voorkomende vorm van kanker bij vrouwen.

Beautifying aroma

De Beautifying aroma, ontstaan uit de Beautifying Composition Oil, is de eerste composition olie uit de Aveda collectie. Door de jaren heen is het Aveda’s meest geliefde aroma geworden en zelfs de bestseller der composition oils. Al de Beautifying producten bestaan uit de aroma’s van gecertificeerde rozemarijn, lavendel en bergamot.

Handverzorging

Deze verzorgende crème is verrijkt met hydraterende plantenessences, vitaminen en exfoliërende fruitzuren om droge, ruwe handen weer zacht en glad te maken.

De crème bevat:

  • Andiroba en zaadolie van geelwitte moerasbloem om direct de droge huid te voeden en tegelijkertijd het vochtgehalte van de huid op pijl te houden.
  • Vitamine E om de huid te beschermen tegen invloeden van buitenaf.
  • Melkzuur (uit suikerbiet) om ruwe plekjes weer glad te krijgen en glycerine voor een intense voeding.

Sinds 2001 heeft Aveda al meer dan €3,1 miljoen gedoneerd aan de BCRF door middel van de verkoop van de limited edition breast cancer producten. Dit met als doel om het onderzoek te ondersteunen naar de omgevings- en genetische factoren voor het ontstaan van borstkanker.

De Limited Edition BCA Hand Relief Moisturizing Creme met verkwikkende Beautifying aroma bevat de kenmerkende roze dop en het Pink Ribbon symbool om aandacht te vragen voor de BCA initiatieven. De tube is gemaakt van 59% gerecycled HDPE plastic en 41% bioplastic.

Schaf uw Limited-Edition Aveda BCA Hand Relief aan in onze salon en u ontvangt tevens een heerlijke handmassage met deze handcrème.

Vanaf nu is dit product ook online verkrijgbaar in de webshop.